Bildbomb

 

 

 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 06. Vackra människa! / länka inlägget

   

Idag vs. imorgon

Idag:



Imorgon: LÖÖÖN!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

It's time

Nu är det dags, nu blir det en start på ett bättre liv.
Nu JÄVLAR ska jag ta tag i träningen så att man iaf får en lite finare kropp till semestern.

Så nu blir det just dance innan det är dags att duscha och göra sig iordning för jobbet.

Får inte glömma att dra ner persienerna, haha! För man ser ganska rolig ut när man dansar.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Dagens låt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 05. En sucker för musik ♥ / länka inlägget

   

Btw

Vilka är det som läser min blogg egentligen? Ni är ju iaf superDÅLIGA på att kommentera..

Fasen, är inte så trött så kan nog inte gå och sova än även fast jag skulle vilja. Är inget bra på tv nu heller riktigt.

Imorgon börjar även lilla Pillan skolan, wiho!
Hoppas hoppas hoppas att de går bra för henne och att hon får en superbra klass med massa bra människor,
fast inte människor som är bättre i plugget än henne, mohaha!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Me

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 06. Vackra människa! / länka inlägget

   

Hard work work

Jobbat hela helgen, har vart helt okej faktiskt. Lugnt och skönt, förutom ikväll..

Annars i helgen så har det inte hänt så jätte mycket. I fredags blev det kista med Madde, Fredric och Daniel. Vi såg på Love and other drugs, den var helt okej (lite snyftig). Åt även middag där borta, mysmys!

Igår så gjorde jag ingenting efter jobbet, satt bara hemma. Daniel försvann och tränade innebandy och sen gick han ut och drack. Eller ja, jag klickade ju hem lite kläder.. Hihi.

Idag sov vi till tolv och det var mycket skönt! Vid tolv så gick jag upp och duschade och sen var det bara att bege sig till jobbet. Lite jobbig kväll på jobbet, men så kan det vara ibland. Fick skjuts hem av en iaf, mycket snällt! Hemma nu så har jag vräkt i mig godis och cola (MUMS!) och tittat på drag me to hell. Ska väl ta och försöka sova snart.

I veckan så har jag inte så mycket planerat..
Imorgon jobbar jag kväll, tisdag ledig, onsdag och torsdag jobbar jag dag och på fredag kväll. Eventuellt så blir det jobb lördag kväll också, får se imorgon hur det blir med de. Men som sagt, har ändå inget planerat. Eller joo. Ska ju fika med Angelica på torsdag efter jobbet, det får jag INTE glömma!
Imorgon börjar även mitt vikariat på jobbet, 75% + extra turer så förhoppningsvis kommer jag upp i 100% varenda måndag - me like! Dom vet att jag vill jobba mycket iaf.

Längtar tills lönen landar på kontot också, då ska jag boka utomlandssemester! Vet dock inte vart ännu, men det visar sig.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Klick klick








 

Blev visst lite onlineshopping i helgen..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 02. Ytligheter & andra ting / länka inlägget

   

I wish

Snart snart snart kommer lönen in på kontot - yes! Blir en helt okej lön kan man väl säga.

Just nu skiner solen - LOVLEY!

I måndags blev det hälla med Madde för att fixa lite saker, köpte nya handdukar också. Blev även en pizza hut buffe, mums! Sen hem till enköping igen och så gick vi en sväng på stan också. Då ringde jobbet och frågade om jag kunde jobba natt, självklart kunde jag det. Så efter stan gick Daniel och jag och matade fåglarna, snällt va? Sen hem och gjorde varma mackor och sen tog jag en tupplur. Vid halv nio traskade jag iväg mot jobbet.

I tisdags så sov jag till klockan två, sen upp och duscha och fixa mig lite. När Daniel slutade så gick vi till ica och handlade och hemma så lagade vi tacos - mumsfilibaba! Sen skulle jag kolla på Pelle Svanslös men somnade som en stock i soffan så gick och la mig i sängen istället och sov till dagen efter då jag gick upp vid sju tiden för att jag skulle vara på jobbet klockan åtta och gå på strokekompetensutbildning. Gick kanon och dagen gick fort. Stannade dock kvar på jobbet och var med på ett möte vid halv tre tiden.

Hemma så lagade vi carbonara och sen somnade jag igen typ, haha. Vaknade till vid nio tiden och kollade på borat med Daniel, sen somnade han och så kollade jag på sin city som inte var så jätte bra..

Idag vaknade jag vid nio tiden och har väl inte gjort allt för mycket. Diskat, ätit, duschat och plockat undan lite kläder, haha.

Vid tre tiden kommer Madde hit och ikväll ska vi ut och äta med Pillan.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Bilder från let's dance

 

 

 

 

 

 

 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 06. Vackra människa! / länka inlägget

   

Fyra år och sju månader

Tjing.
Idag firar Daniel och jag fyra år och sju månader tillsammans, mys!

I torsdags jobbade jag som köksa på kvällen och efter de så gick jag direkt mot järnvägsstationen där jag mötte Daniel som kom med mina väskor. Tåget var en halvtimme försenat men de gick tillslut iaf. Kom fram till lidingö vid tio tiden på kvällen och somnade på direkten ungefär.

Upp vid tio på fredagen, fixade mig och vid ett tiden gick farmor och jag ner till lidingö centrum för att kika lite, sen hem och fixa sig lite till och äta lite och så iväg mot svt huset där let's dance skulle spelas in.

Först var det lite mingel innan man skulle få veta vart man skulle sitta. Vid sju tiden fick man gå ner en våning och där serverades det vin och så var det lite mer mingel och tävlingar. Lite kändisspotting också, haha.

Vid halv åtta fick man gå in och sätta sig på platserna. Vi hamnade närmast scenen på andra raden till att börja med, satt riktigt bra faktiskt. I tredje pausen fick jag och min faster flytta ner till den första raden för de hade gått någon som satt där, och de gjorde ju ingenting. Satt bredvid Agneta Sjödin och hennes sällskap. När nyheterna visades så fick man mingla med alla dansare och juryn, så de va roligt (inte för att man mingla med dom men ändå!) Man kan väl säga såhär, de var roligare att se de live än att se på tv.

I lördags vaknade jag ganska tidigt och åkte in till stan och tittade lite. Köpte två linnen och en tunika för 100 kronor, helt okej tycker jag. Efter de så åkte jag tillbaka till farmor och farfar där vi fixade mat och sen kom faster, Patric och Rio och så åt vi och så fick dom öppna sina julklappar jag hade med mig. Dom blev väldans glada och Rio blev så söt i sin kavaj som vi hade köpt till honom.

Igår så åkte jag med farfar till enköping och sen åkte han vidare till dalarna. Fixade mig hemma och packade upp, sen iväg till jobbet. Gick helt okej att jobba, men de var fullt upp ända tills man slutade. Men de gick fint ändå.

Nu ska jag sminka mig och sen iväg till hälla med Madde padde.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Let's do it

Let's dance var riktigt roligt faktiskt.
Kvällens outfit var detta!

Skriver mer om helgen imorgon, nu är det dags för jobb.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Seriöst?

Mer snö.. Kul kul. Njae. Nu kan de få fortsätta smälta bort som de har gjort i ett par dagar istället för att de ska komma mer snö, men självklart så kommer det mer snö istället. Det vräker verkligen ner. Blir roligt att gå till jobbet om ett tag, eller itne.

Jaja. Igår var jag nere på stan med Pillan en stund innan hon skulle till jobbet. Hittade försenade julklappar  till farmor, farfar, faster och hennes kille. Blev nog rätt bra hoppas jag! Sen ringde jobbet och frågade om jag kunde komma in och vara köksa på kvällen p.g.a. att vinterkräksjukan har hittat till avdelningen. Så blev jobb mellan 16.30 - 19.30. Sen hem och tog det lugnt och somnade tidigt.

Upp vid tio tiden idag. När jag står i duschen så kom jag på att Daniel har felanmält vattenkranen i köket och att etf får komma när som helst hem till oss. Så jag skyndar mig att duscha, men när jag ska skölja ur balsamet så plingar det självklart på dörren och så låses dörren upp och det är etf som kommer, så jag ropar och säger att jag är i duschen så gick han ut ett tag så fick han komma in igen när jag var klar, haha. Bara för att jag tänkte att dom skulle komma så kommer dom självklart! Men han lyckades inte med arbetet så han skulle ringa en rörmokare som ska komma någon gång.. Kul kul.

Nu sitter jag och tittar på top model och väntar på att gå till jobbet. Ska väl göra lite lunch snart - korv med bröd, haha! Lätt ska de vara. Sen blir det en promenad i snöstormen, wiho.

Jobbar dag imorgon och sen ska jag vara köksa på kvällen också, efter de så tar jag tåget till stockholm hem till farmor och farfar. Sover där och sen på fredag blir det let's dance. Blir kvar ett tag på lördagen också och umgås och sen blir det hemgång, jobb på söndag kväll igen.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Down town

 

Nu blir det stan en sväng med Pillan.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Grönt och surt

I fredags blev det utgång med Frida och Pillan, Pillan gick hem ganska snabbt efter at vi kommit till joar och Frida och jag stannade till halv två tiden. Träffade på lite folk ute och så. En helt okej kväll blev det iaf, fick dansa iaf! LOVE IT! Dock så hatar jag att djn alltid ska spela så jävla dålig musik och förstöra kvällen. Jaja. Frida och jag beställde någon blandad shot som smakade sådär, grönt och surt - inte min smak, haha.

 


 

Igår så blev det kista med Madde. Hittade en del roliga saker; 3 tshirts, 1 tjocktröja, 3 trosor och sen tror jag inte att det var så mycket annat roligt. Efter de så blev det hem och äta mat sen iväg till jobbet och jobba natt. Jobbade med Jennifer så det gick finfint! Hade en riktigt lugn natt faktiskt så det var skönt. Att gå hem imorse var inte det lättaste, SVINHALT var de. Tog 50 minuter att gå hem från jobbet, brukar annars ta ca 20. När jag kom hem somnade jag som en stock.

Daniel väckte mig vid två tiden, då gick jag upp, åt, duschade och fixade mig. Vid halv fyra kom Madde och så gick vi till Johanna som skulle ha en utförsäljning av sin garderob. Handlade 1 kofta, 1 tröja och 1 tshirt för 60 kr, värsta fyndet, haha. Sen hemgång och här hemma har jag inte gjort så mycket, tittat på alice i underlandet och LA gigolo. Nu är jag trött så ska ta och sova.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 04. Part-ey and so on / länka inlägget

   

Dagens låt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 05. En sucker för musik ♥ / länka inlägget

   

Filip och Fredrik

Nyårskarameller med Filip och Fredrik, alltid lika roligt!

Frida frågade tidigare om jag var sugen på att gå ut och dansa - klart jag är sugen.
Men har ju vart sjuk så då får man inte gå ut och dansa. Försökte få henne och Johanna att hitta på något annat, men det slutade med att när jag var nyduschad så skulle Johanna fortsätta mysa med Andreas och Frida stannade hemma framför tvn. Får hitta på något i helgen istället.

Imorgon vet jag inte vad som händer, några ideér?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Finally

Äntligen äntligen äntligen frisk!
Igår va första gången på det nya året som jag var ute. Gick till soprummet och till mamma och hämtade rostbröd. Men nu mår jag bra, SKÖNT!

Daniel blev sjuk i förrigår efter att vi hade ätit mat, eller ja, försökt iaf. Åt tunnbrödsrulle, lite iaf, och sen la vi oss i soffan och helt plötsligt mådde han dåligt och strax efter de började han att kräkas. Men han verkar också må bättre idag. Så vi ska väl städa lite och så, få bort alla bakterier ur lägenheten.

Måste ner på ica också och handla samt hämta ut mitt paket från h&m som har legat där i ett par dagar nu.

Inlägget om resor som jag hade lagt upp var bara för att göra er sugna. Finns billigare resor också ofc. Tog typ första bästa bara för att längta lite mer, så ni vet!

Just nu ser vi på sommaren med göran. Minns inte så mycket utav den så. Har sett massa filmer de här dagarna, så du vet.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Let's dance

 

Just ja, fick en bra överraskning den 1 januari iaf.
En försenad julklapp av min faster.
Blir let's dance med henne och farmor den 14 januari.
Det kan nog bli roligt tror jag!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 04. Part-ey and so on / länka inlägget

   

Happy new year

 

 

 

Hade en helt okej nyårsafton.
Frida kom hit vid halv fyra-fyra tiden så fixade vi lite och pyntade. Sen bara väntade vi på att klockan skulle bli sex så att alla skulle dyka upp. Som tur var va alla i tid så vi började med förrätten på direkten; toast skagen. Smakade mycket gott! Efter den började vi med varmrätten på direkten; kött med potatisgratäng, sallad och bea, smakade också mycket gott! Till detta serverades vin och öl. Sen hamnade alla i matkoma ett tag, så då spelade vi med andra ord en omgång. Sen blev det efterrätt; banan med choklad och glass. När vi hade ätit färdigt allting så förflyttade vi oss till soffan ett tag. Daniel och Andreas spelade just dance en gång, de va roligt! Sen började JVM och då flyttade alla killar in i sovrummet för att kolla på de istället.. Jätte roligt.. Inte alls! Då förstördes stämningen helt och hållet. Vid halv tolv bestämde vi oss för att röra oss ner mot stan. Micke och Pillan anslöt sig då till oss och vi gick ner i snön till stan, men ändrade oss snabbt och gick till kyrkan istället och ställde oss i trappan och hade utsikt över stan istället. Där blev det bubbel, pussar och raketer. Efter tolvslaget gick alla hemåt, utom Daniel och jag för Daniel ville ner på joar så gick med dit, ville ju inte gå hem helt själv på nyårsafton..
Där nere var det bara killar och dom spelade bara hiphop musik, kulkul. Daniel drack lite till medans jag lät bli, ville helst av allt bara hem och kolla på film eller något. När dom började spela lite annan musik så skulle Daniel promt dansa så han hittade Johan och hans kompisar så dansade dom ett tag. Sen fick jag jätte ont i magen och ville verkligen bara hem. Först lyssnade inte Daniel men tillslut så gick han med på att gå hem, så då gjorde vi det. Hemma så fortsatte magvärken på ett sätt som jag inte kände igen. Sen helt plötsligt började jag må jätte illa och började kräkas, jummi.. Som tur var hjälpte Daniel mig att hålla undan håret och hela den baletten. Somnade kanske vid sex-sju på morgonen. Magen var ju inte i sitt bästa skick heller. Vaknade vid nio tiden kanske men låg kvar i sängen hela dagen förutom dom stunderna som jag sprang på toa. Kul första januari va? Igår så mådde jag inte heller så bra, men fick sova hela natten iaf. Sen låg jag i sängen bra länge. Orkade förflytta mig till soffan och låg där resten av dagen. Har väl ätit två och en halv rostad macka dom är tre dagarna och druckit vatten och cola. Just nu mår jag väl helt okej, men magen bubblar fortfarande, men de finns väl inte så mycket där i som kan komma ut för tillfället. Så ska ta de lugnt idag också och försöka äta riktigt mat lite senare, sen blir jag hemma från jobbet imorgon också för säkerthetskull, vill ju inte smitta ner någon!
Men för att se det positiva med det hela, har ju gått ner 3 kilo ungefär.
Men de går man väl upp snabbt igen.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 04. Part-ey and so on / länka inlägget