25 Maj 2011

Lön, yes!
Nu har man vart fattig nog.
I helgen så hände det inte alldeles för mycket. I fredags så var jag och Daniel ute och käkade på K14, smakade myket gott! Efter de gick vi hem till hans bror och tittade på tv och umgicks ett tag. Därefter blev det bio - Pirates of the Carebbean 4. Den var helt okej, precis som man hade förväntat sig. Efter de blev det hemgång och somnade på direkten.
I lördags så jobbade jag på kvällen, tråk tråk och likaså i söndags fast på dagen. Efter jobbet på söndagen så storhandlade vi och sen åkte vi till Kim och Frida för att fika med lite folk.
Nu i veckan så jobbade jag i måndags och igår samt idag så är jag ledig. Igår lekte jag med Sofia på kvällen. Bjöd henne på tacos och lite snask, sen så tittade vi på film.
Idag har jag inte gjort så mycket än. Är sugen på att shoppa, men det är ingen som vill göra det med mig. Vill åka typ till västerås eller något, men det är så tråkigt att göra själv. Men men..
Konstigt väder är det ute också, sol, regn, blåst och så håller det på så hela tiden.
Imorgon blir det jobb igen och så jobbar jag ända fram tills tisdag, kul kul. Så här ser de ut:
Torsdag: 13.00 - 21.30
Fredag: 06.45 - 15.45
Lördag: 13.00 - 15.45
Söndag: 13.00 - 15.45
Måndag: 06.45 - 15.45
Tisdag: 06.45 -15.45
Men men, det blir säkert bra de!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Dagens låt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 05. En sucker för musik ♥ / länka inlägget

   

Klänning

Vilken klänning tycker ni är finast?
Ska på bröllop i augusti och måste ha en fin klänning då, haha. HJÄLP MIG!
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i 06. Vackra människa! / länka inlägget

   

Sofia och Emma

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 06. Vackra människa! / länka inlägget

   

Måndag 16 Maj 2011

En hel vecka har gått sen jag skrev sist, men så kan det gå. I veckan så har jag inte gjort så mycket har jag för mig? Umgåtts lite med Fia och sett på film, jobbat, haft introdag på jobbet och så. I fredag så satt Fia och jag och drack hos mig, sen kom även Daniel och Jocke hit. Trevlig kväll! Slutade med att jag följde med Fia hem och sov där, mys!
Vaknade tidigt på lördagen och gick hem, duschade och sen träffades vi igen och gick ner på stan och tittade på fjärdhundraland som hade något på torget. Sen vid två tiden åkte jag med Johanna och Frida till kista och kikade, handlade ingenting, blev ett stop på sibylla på vägen hem - mums! På kvällen blev det snask, cola samt eurovison. Sverige kom trea iaf, kul att de kan gå lite bra ibland.
I söndags så åkte jag och Daniel till erikslund och kikade. Handlade ingenting så heller faktiskt!
På kvällen så såg vi på Sverige - Finland hos Anders.. Dock så förlorade Sverige med 1-6.. Jaja!
Idag har jag jobbat och så här ser resten av veckan ut:
Tisdag: 06.45 - 15.45, kanske träffa Fia
Onsdag: 08.00 - 16.00
Torsdag: 13.00 - 21.30
Fredag: Ledig
Lördag: 13.30 - 21.30
Söndag: 06.45 - 15.45
Annars så har jag inga planer, så om någon vill ses hör av dig.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Par-kväll

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 06. Vackra människa! / länka inlägget

   

Söndag 8 Maj 2011

Har haft en ledig helg igen, skönt! Är väl år sen jag hade två helger lediga på raken? Och det bästa är, jag är ledig nästa helg också, hihi.
I fredags blev det after work med ett fåtal från jobbet. Vi blev väl sju st tror jag. Vi åt och drack och hade det trevligt. Var på stattshörnan. Började redan halv fem så traskade väl hem runt elva tiden. Somnade ganska på direkten faktiskt.
Igår så vaknade vi väl också ganska tidigt och städade fint i lägenheten. Vid ett tiden gick vi ner på stan och träffade Angelica och Gordon, åkte till systemet och coop, handlade lite och så. Sen hem och fixa. Vid tre tiden kom dom till oss och så började vi dricka och snackade lite. Sen lagade vi lasange till middag och så åt vi jordgubbar och banan med smält choklad - mums! Vid tio-elva tiden gick vi ner på stan och gick hem till Sofi, så skulle vi gå på joar tänkte vi, men då va dom stenhårda på åldern i dörren och eftersom Sofi och Angelica inte är 21 så fick vi inte gå in. Men de kanske va tur, för det såg ut att vara typ 20 pers där inne om man kollade på jackorna som fanns.. Så då gick vi upp på torget så Gordon fick äta kebab och sen gick vi hem. Gordon och Angelica följde med hit och sov här.
Vaknade runt nio imorse och kollade på nyhetsmorgon, sen upp och diska samt städa undan lite. Massor med flaskor var det, haha. Men alla mådde bra iaf, hihi. Sen tog vi en promenad till max och åt frukost/lunch, sen till ica och handlade hem saker. Sen åkte dom iväg någonstans medans vi fixade lite hemma. Sen kom farmor och farfar förbi en sväng och tittade på lägenheten.
Just nu sitter jag här i min ensamhet och tittar på pirates of the caribbean. Daniel är hos Genberg och ser på fotboll och skulle komma hem till sju tiden tror jag. Gordon och Angelica ska komma förbi någon gång och hämta sina saker som dom lämnat här.
Fick även reda på att vi ska på bröllop i augusti, ska bli spännande! Klädseln var mörk kostym.. Vad ska en tjej ha på sig då? Haha.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Less

Bara lite granna.
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Stockholmshelg <3

 

 

 

 

 

 

 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 06. Vackra människa! / länka inlägget

   

Håkan Hellström

 

 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 06. Vackra människa! / länka inlägget

   

Du är snart där

Helgen har vart UNDERBAR!

I fredags tog Daniel och jag tåget till stockholm vid två tiden. Åkte direkt till hotellet och fixade oss, sen in till stan och åt på pizza hut med mamma. Sen åkte vi spårvagn ut mot djurgårdsbron och därifrån gick vi till cirkus, supermysigt väder och så. Sen blev det Håkan Hellström. Jag har aldrig riktigt gillat hans musik, men han var faktiskt riktigt bra live. Bjöd på sig själv och gav publiken det dom ville ha. Han höll igång hela tiden verkligen. När Kom igen Lena kom så sjöng jag till och med me, haha! Alla andra i publiken sjöng med i typ ALLA låtar, men dom kunde ju inte jag.. Haha. Efter konserten så åkte vi till hotellet och myste och tittade lite på film, hade köpt med oss lite snask innan vi klev på tunnelbanan.

I lördags så vaknade vi ganska tidigt, gick ner och åt hotellfrukost och sen så fixade vi oss och drog in mot stan för att shoppa loss. Perfekt väder för shopping och det var inte så mycket folk heller (kanske inte så konstigt..) Handlade lite linnen, leggins och skor. Blev en lunch på donken och vid fyra tiden blev det mot hotellet igen och lämna alla kassar, duscha och fixa sig och sen in mot stan igen där det blev fin middag på restaurang och sen bio - Limitless. Tyckte faktiskt att den var riktigt bra. Handlade om en kille som var författare och sen får han tag på en superdrog som gör honom skitsmart, typ. Efter bion så drog vi till hotellet och sov, mysmys!

Upp ganska tidigt idag igen och åt frukost, packade ihop allt och så. Sen gick vi hem till farmor och fikade lite. Daniel åkte hem tidigare än mig för han ville kolla på fotbollen och jag är ju inte så brydd, så jag var kvar och fick lite lunch också. Hade planerat att ta tåget vid fyra, men när jag kom in till stan så handlade jag ett par converse till Daniel, då blev jag så sugen på ett par till själv så då gick jag och handlade ett par till mig också, hihi. Så tog tåget vid fem tiden istället. Hemma så beställde vi mat från karavan och sen har vi inte gjort så mycket.

Just nu kikar vi på mästarnas mästare och sen blir det väl big brother! Hihi.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget