30 mars 2012

Ledig idag som sagt. Vart ute på promenad med Hysén och bara tagit det lugnt än så länge. Väntar på att Daniel ska komma hem och på att Sofia ska vakna, hon har jobbat natt så det kan dröja en stund till. Ikväll blir det mys med henne, ska väl titta på tv/film och så. Kuuul! Daniel ska hem till någon kompis som har fest så.
Igår va Sofia och jag ner på stan på tjejkvällen, köpte fyra linnen, inga särskilda utan såna som är sköna att ha till shorts och så på sommaren.
Så så är det.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Tomorrowland

Hur sjukt kul skulle inte detta vara då?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 05. En sucker för musik ♥ / länka inlägget

   

29 mars 2012

Idag tog jag semester, tjoho vad skönt att få vara ledig. Är ledig imorgon också som sagt.
Ikväll blir det stan en sväng med Sofia, det är tjejkväll så det är lite extra priser och så. Får hoppas på att man hittar något fint kanske. Annars idag har det inte hänt alldeles för mycket. Hysen har bitit sönder ett par av Daniels skor.. Haha.. Va hemifrån en stund och under den tiden hände de.. Han va väl lite små sugen på fotsvett då, hehe.
Just nu tittar jag på top model säsong 16 och väntar på att Daniel ska komma hem så ska vi väl hitta på något att äta. Han skulle vaccinera sig och växla pengar innan han kom hem så jag hoppas på att det inte är mycket folk på banken och på vårdcentralen så att det inte dröjer för länge.
Jaja, puss så länge.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

26 mars 2012

Jobbat sen i onsdags, men idag är jag ledig och det är så skönt. Men vart är solen? Borta..
Har tvättat, diskat och lagat matlådor fram tills nu och snart är det dags för promenad med Hysén i de gråa vädret. Senare ska jag träffa Sofia. Får se vad vi hittar på för skoj. Blir big brother ikväll iaf, hihi. Imorgon är det dags för jobb igen, är ledig på fredag. Sen är det jobb tills på tisdag och sen är jag sex dagars ledig - TJOHO!
Ja ja, något annat kul som händer då? Nä inget speciellt. Har från och med nu godis, kak och läsk löfte. Ska fan klara de. Så önska mig lycka till för det är faktiskt svårt..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Resereporter

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, under en vecka.Bild: Printscreenad från solresor.se


Vill du också ansöka så gör du det här.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 07. Jag mår bra av... / länka inlägget

   

20 mars 2012

Ledig idag, skönt! Har jobbat torsdag - söndag + söndag natt så igår sov jag till 16 tiden. Annars igår så gjorde jag inget speciellt. Skulle ha träffat Emelie och Maria på kvällen men Maria skulle jobba extra så då gick de icke. Så blev hemma på kvällen istället. 

Har vart ute på promenad med Hysén idag och annars bara tagit det lugnt än så länge. Ska gå och möta Daniel sen när han slutar så får vi se vad vi hittar på. Ikväll blir det cirkelfyspass på friskis.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

19 mars 2012

Har lite saker att se fram emot:

4 - 8 april ska jag till Dalarna med farmor, farfar och Hysén. Daniel åker till London så då följer jag med dit istället för att sitta hemma hela påsken. Kommer bli mysigt!

13 april blir det let's dance med farmor och faster igen. Ska bli roligt, även fast jag sällan tittar på de på tv men de är roligt när man väl är där. Man får vin och lite snittar och så, skojigt!

16 - 20 maj ska Daniel, jag och Hysén till Bispgården till hans storebror, Malin, Loke och babyn i magen och hälsa på. Supermys! Längtar dit som sjutton. Är underbart att vara där.

v. 29 - 30 har jag förhoppningsvis semester. Har dock inga planer ännu så vi får väl se vad man ska hitta på då. Kanske Gotland eller Göteborg, vi får se helt enkelt.

v. 34, 18 - 25 augusti åker jag och min bästa Sofia till Kreta - UNDERBART! Bokade för längesedan så har längtat ett tag nu. Ska bli så sjukt kul!

Sen får man väl se vad som dyker upp resten av året, det blir en överraskning.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 07. Jag mår bra av... / länka inlägget