Oceans

Så ligger man här igen och har fastnat framför en film, oceans thirtheen. Älskar dom filmerna, tokbra är dom!

Idag har jag jobbat och de gick fint, alltid skönt när de är ganska lungt på avd. Efter jobbet mötte Daniel mig med Hysén så gick vi en promenad. Sen har vi flottat i oss pizza och godis. Nya säsongen av så mycket bättre började ikväll också, kul kul!

Nyss kom vi in från en långpromenad och ska sova, ja när filmen är slut vill säga. Imorgon jobbar jag kväll så de blir storhandling innan jobbet och bus med hunden.

Sov sött!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

The invasion

Idag har jag myst med Hysén hela dagen, gått långpromenader och så. Sen åkte Daniel och jag till Erikslund på eftermiddagen, handlade dock ingenting.

Nu på kvällen har vi vart hos Daniels mamma och Ove och bara umgåtts, tittat lite på tv och så.

Ligger och tittar på någon film på tv nu och ska försöka sova, imorgon är de jobb som gäller, kul kul.. Sen vet jag inte vad man ska hitta på, men de löser sig väl.

Jaja, ska glo vidare på filmen nu!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

We found love

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 05. En sucker för musik ♥ / länka inlägget

   

Fråga Olle

Har fastnat för fråga Olle dokumentären som dom visar på kanal 5 på torsdags kvällar, riktigt skojig! Finns så mycket konstiga människor i världen, främst i Amsterdam och L.A, haha!
Ikväll har jag jobbat, tråk tråk. Men men nu är det gjort. Är ledig imorgon iaf och det ska bli skönt, sen blir det jobb lördag dag och söndag kväll. Imorgon blir det äta middag med Daniel och sen ska vi kanske åka till hans mamma och umgås ett tag, äta lite godis förhoppningsvis.
Är helt slut nu så ska göra mig iordning och gå ut med hunden, sen får man gå och sova.
Natti natt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Mörkt

Jaha, dags att försöka sova lite. Daniel och Hysén ligger redan och snarkar ikapp, sötnosarna mina! Har jobbat ikväll och de har vart ganska mycket så är trött i kroppen. Avd ett har calici (vinterkräksjukan) så vi får alla patienter, så de blir ganska fullt! Imorgon blir de jobba kväll igen. Men innan de så blir det en långpromenad med hunden och lillebror. Tror vi ska testa på fagerskogen kanske, får se vad de är för väder bara.

Jaja, dags att sova!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Solig höstdag

Snart dags att gå ut och promenera med hunden innan det är dags att bege sig till jobbet.
Just nu så ligger han och gnager på sitt stora ben han fick av oss i måndags, så söt så. Själv sitter jag här och försöker fördriva tiden, funderar på fall det är dags att äta lite frukost kanske innan man ska ge sig iväg. Är inte alls sugen på att jobba, men men.. Det blir ju roligare när man får lönen iaf!
Jobbar imorgon 06.45 - 15.15 och även på söndag likadant.
Ska nog köpa med mig en godispåse till jobbet som jag kan smaska på, mums!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

20 oktober 2011

Oj, längesen jag skrev nu. Brukar bli så av någon konstig anledning?
Har ju vart valpledig i tre veckor ungefär, supermys! Har dock jobbat helgerna när Daniel har vart hemma med honom. Men det har gått mycket bra och han är så duktig. Nu har jag börjat jobba som vanligt igen, men jobbar för det mesta bara kvällar på vardagarna och sen på helgerna jobbar jag dag/kväll. Då blir Hysén inte ensam hemma så länge, men han klarar av bra att vara ensam så det är bra.
Men nu har jag vart ledig i en vecka, sköönt! I fredags så åkte jag och Sofia till stockholm och spenderade helgen hos min farmor och farfar. På fredagen blev det middag i stan och sen en utgång. Gick först till Thank good it's friday och sen till Lobby. Hade riktigt roligt. Många killar som raggade på Sofia nu när hon är brunett - det är ju riktigt hett, hihi. På lördagen så åkte vi in till stan och shoppade upp massor med pengar, men blev mycket nöjd! Köpte två par jeans och lite linnen, sweet. Sofia köpte ännu mer grejer hon, haha. Efter de så blev vi helt slut och åkte hem till f&f och hyrde hur många lingon finns det i världen och myste och såg på den. I söndags så fixade vi oss och åkte in till globen shopping och handlade lite mer, åt lunch och  tog en fika innan det var dags att gå in på globen. Tog oss till en bar och drack varsin cider och öl och glodde på folk. Sen in på parketten för att ställa sig och vänta på Britney Spears. Hon var mycket bra, drag genom hela konserten! Hon är ABSOLUT inte tjock som alla tidningar skriver och hon är inte tråkig. Alla låtar var det fart i, ja förutom en men det brukar ju alltid vara någon lugn låt med. Så Sofia och jag dansade loss! I måndags så åkte vi hem. SKÖNT att träffa min lilla vovve igen v

Annars då, i tisdags var det den andra valpkursen. Första lektionen övade vi inkallning och hade lite teori och den här lektionen övade vi sitt och ligg. Hysén var så duktig så!
Imorgon är det dags för jobb igen, tråkigt!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget