Hysén 3 månader

Grattis vår lilla älskling på 3 månaders dagen! Hihi.
Tyvärr så fick han ingen present, taskigt va? Vi skulle köpa, men glömde helt bort tiden och satte oss på max och käkade och sen när vi skulle till djuraffären så var de stängt.. Jaja, tur att han inte vet vilken dag de var då. Kanske får fira honom idag istället! De var igår den 15 som han blev 3 månader.
Ja igår så åkte vi till erikslund när Daniel slutat jobba för datorbatteriet verkar börja strejka. Men när vi kommer till MediaMarkt så säger dom att de är bäst att beställa från internet så de har vi gjort nu istället. Sen var vi på IKEA också och tittade lite, köpte två små bord att ha vid sofforna. Medans vi var borta så var Hysén hos sin farmor. Där råkade han bajsa på balkongen, hoppsan! Han som nästintill vart rumsren hemma, men när han kommer bort så är de lite svårare än så länge. Fast som sagt, han var ändå på balkongen så han tyckte väl att de var som utomhus kanske?
På vägen hem så åkte vi förbi Johan och Jessica samt hundarna. Sa hej då till Milou som ska tas bort idag.. Fina fina hunden! Men han får de mycket bättre. Hälsade även på lilla Rosie som fick åka med i bilen hem till oss sen! Hysén och hon är värsta kärleksparet, så söta så.
Men nu gnäller hunden och vill ut och kissa, så dags för rastning! Sen blir det sova i någon timme innan vi ska ut och kissa innan maten. Mys!
Ikväll vetetusan vad som händer? Någon ide?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Middagsbesök

Ikväll har vi haft besök av Gordon, Angelica och lilla Leo. Vi har ätit lasange och tittat på när Leo och Hysén har busat. Jätte roligt att dom fick träffa varandra innan dom skulle vidare hemåt mot Göteborg igen.
Men nu är Hysén jätte trött och sover som en stock. Kommer nog sova riktigt gott inatt!
Just nu gör jag inte så mycket. Daniel har Jocke här nu så dom sitter och tjattrar. Jag ska nog snart gå och sova.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Solsken

Just nu är det sol ute och det är ju underbart! Dom senaste dagarna har det ju bara regnat typ.. Mindre roligt!
Igår så lekte Hysén med Johan och Jessicas lilla valp Rosie, dom är helt kära i varandra så det är jätte mysigt när dom busar tillsammans! Kommer säkert blir bästisar när dom blir stora, haha.
Ikväll vetetusan vad som händer. Madde och Fredric tyckte att vi kunde komma dit men dom vill inte ha hunden där så då blir vi hemma istället, hunden går först nu. Visst, en av oss skulle ju kunna åka dit men då blir man femte hjulet eftersom att Micke och Pillan ska dit också. Så då blir vi hemma båda två istället och lagar god mat och glor på tv istället, kan vara skönt de också.
Imorgon är det dags för jobb som sagt var, skönt att få tjäna lite pengar (haha).
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Mammaledig

Eller nja, är valpledig. Men det är ungefär samma sak, man får passa upp på valpen hela tiden. Men i helgen ska vi börja träna honom att vara själv, sötnosen. Får se hur det går. Korta stunder i taget.
Men han börjar bli rumsren iallafall, eller det beror sig på hur man tar honom. Jag har ju lärt mig när han måste gå ut och göra sina behov, Daniel har inte riktigt de. Men när han har sovit ett tag så är det dags att gå ut, när han ätit måste vi gå ut och när han har busat jätte mycket så måste han gå ut. Så det blir några korta promenader om dagen, för dom får ju inte vara för långa.
Är lite långtråkigt att bara vara hemma, men i helgen blir det jobb igen, då får Daniel vara pappa ledig.
Idag tänkte jag introducera honom för dammsugaren, får se hur det går.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Välkommen till familjen <3

Vår lilla Hysén!
Han är 75 % schäfer och resten är labrador, rottweiler och border collie.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i 07. Jag mår bra av... / länka inlägget

   

Wera <3


Nu har min älskade katt flyttat ifrån mig.
Det kändes tungt när hon åkte, grät floder. 
Har ju haft henne i åtta år..
Men nu bor hon hos dom gamla ägarnas farmor nere i blekinge.
Hon kommer att få jaga möss på deras landställe och bara få mysa.
Älskade Wera <3
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 07. Jag mår bra av... / länka inlägget