Önskar

Håller tummarna så jäkla hårt jag kan!
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i 07. Jag mår bra av... / länka inlägget

   

Shake Señora

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 05. En sucker för musik ♥ / länka inlägget

   

I <3 Göteborg

Idag blir det GÖTEBORG för fulla muggar! Vid sex tiden går tåget och så är vi framme vid tio, nice nice! Det är jag och Daniel som åker. Morbror kommer och hämtar oss på stationen sen. Imorgon blir det liseberg och universeum, kanske en utgång på det också? Vi får se! På söndag blir det iaf the big four - metallica, slayer, megadeath och anthrax på ullevi, SUPERNICE! Har packat både min och Daniels väska färdigt redan, hihi. Ska hoppa in i duschen om ett tag och fixa till mig lite. Jobbigt bara när man inte vet hur vädret kommer att vara.. Prognosen visar varmt men regn och moln, jajja det löser sig väl. Jag ska iaf till göteborg så är nöjd nog med de!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 07. Jag mår bra av... / länka inlägget

   

Midsommar

Ja det blev en midsommar i år också, tur va? Skulle ju som sagt ha åkt ut till Madde och Fredric egentligen, men vi kom inte ut dit på något vis, så vi hamnade hos Roger istället där det vart ganska mycket folk. Vi kom dit vid ett tiden och då blev det sill-lunch, mums! Lite nubbar slank ner också. Sen väntade vi på att det skulle komma lite mer folk och där efter blev det lite tävlingar och så, kul kul. Dock så blev det ISKALLT på kvällen och då ville jag bara hem, trött blev jag också. En taxi kom och hämtade oss vid ett-två tiden någon gång, skönt att komma hem till sängen.
På lördagen så började jag och Sofia ha ett gossip girl race! Säsong ett är klar nu, så i nästa vecka börjar vi förhoppningsvis med säsong två, hihi.
Annars så har jag jobbat sen i söndags fram tills igår! Men det har gått fint de också. Har faktiskt inte gjort så mycket efter jobbet heller. Igår så planerade jag och Pillan att gå på bio, men Daniel sa att det är jätte varmt där inne pga brandskadan som blev på joar.. Så det blev en film hemma hos henne istället, mys mys!
Så är det!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget