Söt!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 07. Jag mår bra av... / länka inlägget

   

9 oktober 2011

Tröööött i ögonen men kan inte sova, så typiskt! Daniel och Hysén sover som vanligt som stockar! Har jobbat ikväll så då är ju kroppen lite uppe i varv när man kommer hem.

Skulle eventuellt ha träffat Sofia ikväll också men hon är ute med några jobbarkompisar så blev till att gå hem istället.

Imorgon kväll är det som sagt jobb igen. Sen på fredag ska vi hem till Katarina några st, vet inte vilka men de blir nog trevligt! Kul att umgås lite med folk!

Nä men nu ska jag försöka tvinga mig till att sova! God natt

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Svenskars hemliga liv

Idag var det sista valpkursen för Hysén och han har skött sig så bra! Idag lärde vi oss hur man ska göra för att lära honom att gå fot, så nu är det bara att öva. Vi har även anmält oss till en fortsättningskurs som börjar i januari, då blir de lite allt möjligt som man får lära sig.

Annars då? I fredags var vi några stycken på bio och såg paranormal activity 3, den var helt okej. Sen såg jag på film med Pillan och umgicks lite bara. Annars i helgen så har jag jobbat.

Ser på svenskars hemliga liv på trean nu, spännande. Ska ut med Hysén snart och sen ska vi sova!

Blir jobb nu onsdag och torsdag kväll, på fredag ska några tjejer hem till Katarina och umgås och sen blir det jobb lördag kväll och söndag dag.

Tjing!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget