Sex on the beach

Jag, Lina och Daniel fick skjuts av Emelie och Robin till Jimmy. Där drack vi, åt glass och popcorn, lyssnade på musik, rökte vattenpipa och hade det allmänt trevligt fram till halv ett tiden kanske. Då traskade vi upp till torget och åt hamburgare och sen gick vi alla hem till oss själva. Hade det riktigt trevligt faktiskt!

Vaknade tidigt på lördagen och väckte Madde och hörde även av mig till Frida så åkte vi ut och skulle sola och bada i bresse innan jag och Madde skulle börja jobba, men när vi kom dit så försvann solen, tråk tråk! Men var där ute ett tag iaf, sen åkte vi in till stan och böt om och sen till jobbet. Super lugn dag på jobbet förövrigt.

På söndagen jobbade jag igen och sen minns jag inte vad jag gjorde efter jobbet.. Daniel hämtade mig iaf.

Igår så var jag, Daniel och Pillan ute i bresse och solade och badade i blåsten, sköönt! När vi kom hem så städade vi och tvättade. Pillan, Anders och Kim kom förbi ett tag så spelade vi monopol och tittade på något program om sex på trean, spännande.

Idag har jag städat hos mamma och så har vi pantat flaskor, kul kul. Sen har vi inte gjort så mycket mer. Mamma bjöd på mat på max och sen åkte vi ut till klubbholmen en sväng och tittade. Sen har jag badat, men det var så tråkigt så gjorde det i max fem minuter, haha. Nu sitter jag hemma och gör absolut ingenting förutom att skriver detta då. Daniel åkte till Andreas med Anders så jag är själv hemma, tråk tråk ..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Varm sommarkväll





K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 06. Vackra människa! / länka inlägget

   

Så dum av dig

Oj nu har det gått två veckor sen jag skrev sist ungefär. Dåligt av mig, men har jobbat ganska mycket faktiskt. Förra veckan jobbade jag, sen sola och bada, firade Micke, rökte min första cigarett (NEVER AGAIN!) och njöt bara av vädret ungefär.

Den här veckan har jag tagit första sprutan av twinrix, solat, badat, jobbat och varit på tvåårskalas på lidingö och på shrek i 3D. Idag är det fredag och min enda lediga dag den här veckan. Ska iväg med Lina och Daniel om ett tag till någon Jimmy tror jag han hette. Försöker tjata med mig Frida och Madde också, men dom verkar inge sugna, tråkisar! Blir väl lite dricka antar jag.

Annars då? Jo då, det rullar på. Inge vidare roligt att jobba när det är 30+ ute och 30+ inne och speciellt inte i vita sjukhuskläder som absolut inte andas, det suger ska jag tala om för er. Men men, man ska väl inte klaga har jag hört talas om.

Men ska börja göra mig iordning nu, men sminket bara kladdar när det är såhär varmt, haha.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Festligt värre

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i 05. En sucker för musik ♥ / länka inlägget

   

Playing with fire

Då var helgen slut, tråkigt men sant.

I fredags gick jag och Pillan ut till bresse. Jag gjorde ett dåligt val att ta flipflop på mig (för i gympadojjor skulle man ju svettas ihjäl!) Men när vi kom ut så värkte fötterna som fan! Men de var värt det. Supervarmt ute och skönt i vattnet. Micke kom ut en sväng och sen åkte vi med honom hem. Stannade på ricos och köpte hamburgetallrik åt mig och Daniel och tog hem. Sen fixade vi oss och tittade på fotbollsmatchen. Efter den hämtade vi Frida så satt vi hos oss en timme och väntade på att klockan skulle bli sju så vi kunde traska över till Micke och Pillan. Hos dom var det förfest och vid elva tiden gick jag och Daniel ner till gatufesten och lite senare kom även dom andra ner. Vi hann lyssna på takida ett tag med Johanna och Sara. Sen gick vi runt med Frida, Kim och Johan och letade efter Pillan och Micke men dom var borta (dvs. inne på dansgolvet där vi inte letade). Sen lyssnade vi på tre låtar med hoffmeastro innan vi gick hem. Blev lite mat på torget med Frida och Kim innan vi gick hem och sov.

I lördags gick jag upp vid sex tiden och sen var det dags för jobb i det fina varma vädret. Fy tusan så varmt det är att jobba när det är varmt ute. Inge vidare roligt! Men dagen gick hyffsat fort och efter jobbet så hämtade Daniel mig så åkte vi itill bresse och badade och solade ett tag. Sen hem och fixade iordning oss och lägenheten. Vid sex tiden rullade det in lite folk så hade vi förfest/inflyttningsfest. Hade faktiskt riktigt roligt! Killarna satt på balkongen och vi tjejer i vardagsrummet och poppade musik. Vid elva-tolv tiden begav vi oss neråt stan. Jag, Frida, Lina och Emil rockade loss till Brolle Jr, kulkul! Sen blev det dans för fulla muggar och usch så varmt det var, men va mycket fett man bränner, haha!

Gick hem med en full Daniel vid två tiden någon gång och somnade på direkten ungefär medans han höll på och ira runt i lägenheten och skulle försöka städa. Lite lyckades han ju med iaf.

Jag vaknade halv nio imorse av att det var blå himmel. Min första tanke - SOLA OCH BADA! Smsade Frida på direkten, haha. Hade lite beslutsångest hur jag skulle göra, skulle jag cykla med dom till bresse eller inte. Men tillslut gjorde jag det. Daniel var så bakis så han sov när jag drog vid elva tiden. Men det var typ hela gänget som var med. Inte Daniel och Johanna, men nästa gång kanske vi är allesammans - MYS! Var supervarmt ute idag igen, varmaste dagen tror jag. Åkte hem vid tre tiden ungeför. Förbi åhléns och handlade pealinghandskar eftersom att jag har börjat så måste jag skrubba bort de så de inte blir fläckigt.

Hemma så åkte jag och Daniel och storhandlade, sen bjöd mamma på smörgåstårta som middag - mums! Efter de så har vi börjat glo på entourage. Sett hela säsong ett idag. Riktigt rolig serie faktiskt.

Nu ska Daniel sova och det ska väl jag också snart. Mina ögon är röda och svider.. Dumma ögon! Ska lägga upp två superlåtar i bloggen bara som får mig att tänka på helgen.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

One night of passion

Som sagt var, igår var det dags för festival. Vid sju tiden gick vi över till Micke och Pillan. Jag och Pillan blandade super drinkar b.la. fanta och rosé, p2 och vanilla sky. Mumsfilibaba! Drack inte så mycket iaf. Vid nio tiden gick vi ner mot stan och började med hamnfestivalen. Den tyckte jag var dåligt fixad. Man var tvungen att gå runt hela skiten för att komma till tälten och maten. Hyffsat med folk men men. Va där en liten stund bara, sen gick jag, Daniel och Genberg vidare till gatufestivalen och lämnade Micke och Pillan kvar. På gatufestivalen sjöng och dansade återsken först. Träffade på Alexandra, Malin, Lina, Natta m.fl. Var helt okej organiserat. Känns som att de kan bli trångt där idag och imorgon, men det visar sig väl. Vid elva tiden så uppträdde The Poodles. Lika bra som vanligt tycker jag! Gick hem när dom hade spelat färdigt eftersom att Daniel och Genberg skulle upp och jobba idag.

På vägen hem såg vi något som liknade en början till rån/våldtäkt. Två killar och en tjej. Först gick killarna och släpade på henne typ, drog med henne. Hon såg jätte full ut. Sen ramlade hon och då började ena killen rota i hennes handväska. Då blev Daniel förbannad och skrek: Hörru, lägg av med det där. Då började killen gå emot Daniel och sa: Ey, det är min flickvän, håll käften för fan. Såg ut som att han skulle slå till Daniel. Så då backade Daniel undan och sa: Okej, förlåt jag visste inte. Så vart vi tvungna att gå vidare. Men precis innan vi gjorde de så gick tjejen förbi mig och kom "undan" killarna och sa: Tack för hjälpen. Hon gick ifrån dom, men dom sprang ikapp henne och då började hon skrika: Hjälp mig! SLUTA och så grinade hon. Så då ringde jag polisen för de såg inte så jäkla bra ut och de verkade inte vara en pojkvän för då beter man inte sig sådär. Dröjde skitlänge innan polisen dök upp. Fick först lämna singnalament och så skulle tjejen koppla de till polisen på direkten och så skulle dom ringa upp om det var något. Så vi gick sakta framåt men vi hörde fortfarande henne skrika. Kändes så hemskt men man vet ju aldrig va killarna kan hitta på med oss heller. Men så ringde polisen upp mig och ville ha vägbeskrivning. Dröjde ännu längre innan dom fattade vart dom skulle, var som att dom aldrig vart i enköping förut.. Men men. Sen när dom såg dom så slog dom på blåljusen och då gick vi hemåt. Dom ringde när vi kom hem och sa att allt var bra och att tjejen skulle bli hämtad av sin mamma och att hon bara vart för full. Men dom tyckte att det var bra att jag ringde. Så jag hoppas att tjejen kom hem ordentligt!

Hade svårt att somna sen. Låg och tänkte på fall det skulle hända en själv.. Kommer fan aldrig våga gå hem själv igen.. Dom där killarna kunde ha släpat in henne i någon skog/park och våldtagit henne och rånat henne. Fy fan säger jag bara. Och det hemskaste var att vi var inte dom ända som gick förbi.. Ingen annan gjorde något.

Jaja, idag blir det sola hoppas jag. Pillan och jag pratade om att gå ut till bresse igår. Men hon verkar inte ha vaknat än.. Jag vill ut snart så man hinner sola något, haha. Men skulle bra lika gärna kunna ligga i en park och sola tror jag. Ta med massa vatten bara så man kan svalka sig.

Ikväll blir det gatufestivalen igen. Tror att vi ska vara hos Frida innan. Blir nog super!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 04. Part-ey and so on / länka inlägget

   

Tittut

Kan inte solen titta fram någon gång! Hihi.

Btw, jag längtar till egypten! Har ju glömt att berätta.. Frida och Kim ska också med - NICE! Så nu är vi tre par som ska åka iväg på solsemester i september. Blir nog supernice tror jag. Sola och bada, äta god mat, snorkla och så! 14 september åker vi, så det är ett tag kvar.

Märks det att jag har lite att göra eller? Kanske ska duscha..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Festivaldags

Nu är det dags för festival i den lilla staden enköping. De blir inte bara en festival, utan två!! Herregud. Förstår inte varför dom ska envisas om att ha dom samma helg (hamnfestivalen och gatufestivalen). Men ikväll är det gratis att gå in på båda så så blir det.

Resten av helgen blir det gatufestivalen (det dyrare alternativet).

Ikväll spelar Dj mangoo som gjort fanta och rosé låten på hamnfestivalen och the poodles spelar på gatufestivalen, nice nice!


Annars idag så har jag inte gjort något särskilt, inte än så länge iaf. Vädret är inte tipp topp så det är lite tråkigt. Himlen är alldeles grå, men så länge det inte regnar så. Men kläderna jag hade planerat att ha på mig ikväll tror jag inte passar så bra längre. Får bli något varmare tror jag. Så dags att få ångest igen, haha.
Var precis på karavan och köpte en kycklingsallad till lunch, mums.

Nu vet jag inte vad jag ska göra..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget