26 april 2011

Så här sexig var man för ett år sen..
Hoppas på att de inte blir likadant i år..
Än så länge är det bara näsan och halsen som är irriterande..
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

21

Jaha, idag blir man 21 år då. Hur känns de? Nja, det känns inte alls faktiskt.

Vaknade genomtäppt imorse kl 9 och gick hem till mamma och fixade smörgåstårta samt vanlig tårta. Sen har Daniel (som är hemma pga. allergi) och jag vart nere på stan och handlat allergimediciner och vart på banken som tog en timme. Alla pensionärer var ju självklart där..

Fia var förbi här för en stund sen med paket till mig, hihi. MASSOR med tuttifruttigodis, mums!

Just nu torkar Daniel golven medans jag sitter här för att inte skita ner igen, haha. Ska väl duscha snart kanske. Skulle ju ha gått på spinning idag men de känns inge vidare att gå på de när man är jätte förkyld eller allergisk eller vad jag nu är.. Tråkigt. Hade sett framemot att gå på de, men vill inte bli sjukare så.

Jaja, tjing.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Snart är de över

Ja snart är påsken slut.

Har vart ledig idag och det har vart skönt! Vaknade vid tio tiden och gick till ica med Daniel och sen åt vi frukost på balkongen. Blev kvar där ute till fyra tiden ungefär, haha. Fast inte tycker jag att jag blir nå brun, men men.

Sen har jag duschat och lagat mat, pasta med bacon, paprika och sås - mumsfilibaba! Middagen åt vi också ute på balkongen, myspys! Skönt att få sitta ute i solen och njuta i lugn och ro.

Ikväll är det bio som gäller, scream 4. Frida och Kim skulle höra av sig om tid och så, så får väl se när man ska ses. Var ett tag sen jag var på bio så de ska bli kul. Daniel vill inte med den tråkmånsen, så jag blir eventuellt femte hjulet ikväll då även Micke och Pillan ska med. Får köpa mig en stor godis påse och mysa med istället, hihi.

Imorgon blir man 21, spännande. Är ledig då också så ska väl göra iordning smörgåstårta samt dekorera den andra tårtan. Halv fyra blir det spinning på A3 med jobbet, de ska bli riktigt roligt faktiskt, fast säkert ganska jobbigt också..

Just för tillfället funderar jag på att gå och fixa mig lite och så, kanske vika in tvätten som har legat framme sen förra måndagen, oups.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

20 april 2011

Jobb igår, idag ledig! Skönt.

Igår innan jobbet så åt jag och Sofia lunch i klosterparken, solade och snackade skit. Supermysigt!

Idag så har jag och Sofia också lekt. Vi tog det lugnt hos henne på dagen och nu på eftermiddagen så var vi på stan en sväng och hängde och ikväll ska vi till henne igen och äta mat samt kolla på film.

Hela påsken blir det jobb för min del, kliver på imorgon 13.00 och sen jobbar jag;

torsdag: 13.00 - 21.30
fredag: 06.45 - 15.15
lördag: 13.00 - 21.30
söndag: 13.00 - 21.30

Annars då, inte hänt så mycket.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

18 april 2011

Ett bra tag sen jag skrev nu.

Thailand var underbart (dock så regnade det hela andra veckan..) Men det var inte helt fel att ha semester! Skulle kunna tänka mig att åka tillbaka, men dock inte till samma ställe, vill hellre se dom små öarna och så.

 

Har även fått 100% vikariat istället för 75 % på jobbet och det känns bra. Börjar gå 100 % den 2 maj, så det blir nice. Ska få elev nästa vecka också, det blir spännande.. Haha! Går väl bra förhoppningsvis.

Hade även en liten födelsedagsfest i lördags, den blev väl sådär. Men sen gick vi ut på stattshörnan och därefter joar. Där var det bara 10 pers typ, men jag, Daniel,  Emil och Lina hade tokkul ändå. Dansade och så! Delade en taxi till max med Emil och Lina medans Daniel gick hem när joar stängde. Sen tog vi sällskap hem. När jag kom hem så fick jag en visning av Andreas lägenhet, så kom inte hem förräns kl. 5, haha. Vaknade kl. 9 dagen efter. Åt lunch med Micke, Pillan, Frida och Kim på stan innan det blev dags för kvällsjobb.

Idag har det vart jobb också och även imorgon också, fast kvällsjobb. Ikväll blir det tvättstugan, tråk tråk!

Nästa helg blir det stockholm och en mysig helg med Daniel. På fredagen så åker vi mitt på dagen till Lidingö där vi ska bo på hotell i en junior svit och sen på kvällen blir det Håkan Hellström på cirkus i Stockholm. Lördagen blir det shopping om affärerna har öppet trots att det är valborg och sen en fin middag på kvällen och bara en massa mys! Längtar faktiskt riktigt mycket måste jag säga. Skönt att komma iväg och göra något tillsammans bara. Första hela helgen jag är ledig på riktigt länge också!

Just nu sitter jag och glor på OC och väntar på att Daniel ska komma hem.

 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Thailand

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i 07. Jag mår bra av... / länka inlägget