17 januari 2012

Idag firar jag och mitt hjärta fem år och sju månader tillsammans, myspys!
Skulle ha jobbat idag, men när jag skulle kliva in i duschen så började jag må jätte illa osv. mer vill ni inte veta. Så har inte gjort många knop idag. Just nu väntar jag på att Daniel ska komma hem så får vi gå en sväng med Hysén, vill inte gå själv om jag skulle börja må dåligt.. Hehe. Nackdelen med att ha hund, man måste ut i vilket fall som.
I helgen blir det iallafall jobb för då borde jag vara frisk. Sen på lördagen blir det en överraskningsfest för en person (lika bra att skriva så om personen i fråga skulle komma in här av någon konstig anledning..) Ska gå dit med Fia om hon ville med.
Nästa vecka är det lön och då ska jag och Daniel införskaffa oss kort på friskis och börja hårdträna! Försöka iaf.
Jaja, tjing.
K O M M E N T E R A (2)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

11 januari 2012

Är ledig idag, skönt! Har vart ute på promenad med Hysén och Sofia nyligen. Blev en rund på nästan en timme. Är skönt väder ute men det är svin halt. Om en timme ungefär kommer Daniel hem och då ska vi åka och handla för tydligen var bilen färdig idag. Skönt att få tillbaka den igen.
Tittar på OC just nu i brist på annat att göra..
Hysén ligger och pruttar i ett hörn, trevligt.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Världens bästa <3

 

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 07. Jag mår bra av... / länka inlägget

   

9 januari 2012

Tiden går fort!
Julen spenderades på jobbet, kul kul. Fick iallafall jobba med Madde så det var bra det iaf.
Den 27 december åkte jag, Daniel, Simon och Hysén till Gotland och var där till den 1 januari. Firade alltså nyår med pappa och dom andra. Supermys att träffa dom igen. Älskar att vara där och få umgås med familjen, finns nästan inget bättre. Hysén busade med Buster varje dag och dom trivdes riktigt bra ihop. Sista dagen innan vi skulle åka så gosade dom ihop sig i Buster's biabädd istället för att ligga i varsin. Dom var så söta!
Att åka båt gick bra för Hysén, han sov hela resan. Det var att gå i trappor som var det jobbiga och det var nog för att han blev stressad av alla människor som skulle ner/upp för den samtidigt som oss.
Fick äntligen en fast tjänst på 100% på avdelning 2 på lasarettet också, vilket var på tiden. Har jobbat där sen sommaren 2009 så. Men nu äntligen. Hoppas på att få lite högre lön också. Ska bli "strokeundersköterska" nu i vår så lite högre lön borde man få, men vi får väl se. Vi får en ny chef idag, så man får väl smöra lite, hehe.
Annars då, det händer inte så mycket i Enköping kan man säga. Eller någon idiot eller några krossade vår bakruta på bilen på juldagen så vi har vart utan bil sen dess. Vi skulle få ut det på försäkrningen men när dom skulle byta rutan så följde lacken med på bakluckan så det blev en dyrare historia för oss.. Skulle egentligen ha börjat på en påbyggnadskurs för Hysén ikväll men vi har varken bil eller råd nu så vi får ta det i februari eller i mars istället.
Just nu håller jag på i tvättstugan på min lediga dag, kul kul! Ska snart ner och hänga upp de mörka kläderna och in med de ljusa. Senare ska jag träffa Fialoppan och kanske se på film?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget