9 januari 2012

Tiden går fort!
Julen spenderades på jobbet, kul kul. Fick iallafall jobba med Madde så det var bra det iaf.
Den 27 december åkte jag, Daniel, Simon och Hysén till Gotland och var där till den 1 januari. Firade alltså nyår med pappa och dom andra. Supermys att träffa dom igen. Älskar att vara där och få umgås med familjen, finns nästan inget bättre. Hysén busade med Buster varje dag och dom trivdes riktigt bra ihop. Sista dagen innan vi skulle åka så gosade dom ihop sig i Buster's biabädd istället för att ligga i varsin. Dom var så söta!
Att åka båt gick bra för Hysén, han sov hela resan. Det var att gå i trappor som var det jobbiga och det var nog för att han blev stressad av alla människor som skulle ner/upp för den samtidigt som oss.
Fick äntligen en fast tjänst på 100% på avdelning 2 på lasarettet också, vilket var på tiden. Har jobbat där sen sommaren 2009 så. Men nu äntligen. Hoppas på att få lite högre lön också. Ska bli "strokeundersköterska" nu i vår så lite högre lön borde man få, men vi får väl se. Vi får en ny chef idag, så man får väl smöra lite, hehe.
Annars då, det händer inte så mycket i Enköping kan man säga. Eller någon idiot eller några krossade vår bakruta på bilen på juldagen så vi har vart utan bil sen dess. Vi skulle få ut det på försäkrningen men när dom skulle byta rutan så följde lacken med på bakluckan så det blev en dyrare historia för oss.. Skulle egentligen ha börjat på en påbyggnadskurs för Hysén ikväll men vi har varken bil eller råd nu så vi får ta det i februari eller i mars istället.
Just nu håller jag på i tvättstugan på min lediga dag, kul kul! Ska snart ner och hänga upp de mörka kläderna och in med de ljusa. Senare ska jag träffa Fialoppan och kanske se på film?

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: