1 november 2012

Redan första november, helt sjukt så fort tiden går. Känns som att det var igår Sofia och jag kom hem från Kreta, men det är ju någon månad sen. Tänkte bjussa på några bilder där ifrån i nästa inlägg. 
 
Annars då? Jovars, har "vabbat" i snart två veckor nu. Hysén kastrerades den 18/10 och den 20/10 blev det komplikationer.. Så vi fick åka till Strömsholm med honom och han fick vara inneliggande i två nätter för observation. De var inga roliga dagar.. Daniel var hemma och ledig på måndagen och då fick vi åka och hämta våran lilla kille! Pungen svullnade upp och blev större än en tennisboll och han var alldeles blå/röd. Blev återbesök hos veterinären i Enköping på onsdagen och fredagen för att kolla så att allt gick åt rätt håll och det gör de! Men det är en hel del grejer vi har fått genomgå för att de ska göra de. Mediciner varje dag och så har vi smörjt området och tvättat + att lillkillen går med tratt. Men han gillar den så det är positivt iallafall
Vi ska på återbesök idag klockan 16 så får se vad veterinären säger då. Om dom inte tycker att de blir bättre måste han kanske genomgå ett ingrepp till men vi vill ju helst inte de, men vi får se.. 
 
Nu blir det en snabbdusch, en promenad med Hysén och en pungsmörj sen ska jag gå ner på stan med Sofia för att handla lite nya kompresser så vi har något att tvätta med. 

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: