Söndag 8 Maj 2011

Har haft en ledig helg igen, skönt! Är väl år sen jag hade två helger lediga på raken? Och det bästa är, jag är ledig nästa helg också, hihi.
I fredags blev det after work med ett fåtal från jobbet. Vi blev väl sju st tror jag. Vi åt och drack och hade det trevligt. Var på stattshörnan. Började redan halv fem så traskade väl hem runt elva tiden. Somnade ganska på direkten faktiskt.
Igår så vaknade vi väl också ganska tidigt och städade fint i lägenheten. Vid ett tiden gick vi ner på stan och träffade Angelica och Gordon, åkte till systemet och coop, handlade lite och så. Sen hem och fixa. Vid tre tiden kom dom till oss och så började vi dricka och snackade lite. Sen lagade vi lasange till middag och så åt vi jordgubbar och banan med smält choklad - mums! Vid tio-elva tiden gick vi ner på stan och gick hem till Sofi, så skulle vi gå på joar tänkte vi, men då va dom stenhårda på åldern i dörren och eftersom Sofi och Angelica inte är 21 så fick vi inte gå in. Men de kanske va tur, för det såg ut att vara typ 20 pers där inne om man kollade på jackorna som fanns.. Så då gick vi upp på torget så Gordon fick äta kebab och sen gick vi hem. Gordon och Angelica följde med hit och sov här.
Vaknade runt nio imorse och kollade på nyhetsmorgon, sen upp och diska samt städa undan lite. Massor med flaskor var det, haha. Men alla mådde bra iaf, hihi. Sen tog vi en promenad till max och åt frukost/lunch, sen till ica och handlade hem saker. Sen åkte dom iväg någonstans medans vi fixade lite hemma. Sen kom farmor och farfar förbi en sväng och tittade på lägenheten.
Just nu sitter jag här i min ensamhet och tittar på pirates of the caribbean. Daniel är hos Genberg och ser på fotboll och skulle komma hem till sju tiden tror jag. Gordon och Angelica ska komma förbi någon gång och hämta sina saker som dom lämnat här.
Fick även reda på att vi ska på bröllop i augusti, ska bli spännande! Klädseln var mörk kostym.. Vad ska en tjej ha på sig då? Haha.

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: