Kort weekend i stockholm

Igår åkte Daniel och jag till stockholm med tåget vid tolv tiden. Gick runt på stan och tittade först, men ingen av oss hittade någonting så vi åkte till hotellet istället som var SUPERFINT! Hade rum på sjunde våningen så de va mysigt. Bilderna i inlägget innan har inte jag tagit (som ni kanske märkte?) men de såg ut exakt så (fast minus blommor). Jätte fint rum, precis i min stil. Vi la oss i sängen och somnade ett tag. Vaknade vid fem tiden igen och så fixade vi oss. Gick till hardrock café men de va fullbokat och vi skulle behöva vänta i en timme för att få bord så vi struntade i de och åkte in till hötorget och hittade en mysig resturant i närheten där istället och åt riktigt god mat. Efter maten så gick vi en promenad och bara tittade i skyltfönster och så. När klockan närmade sig nio gick vi till sergels bion och handlade lite dricka och snacks och såg på jackass 3D. Den va riktigt bra faktiskt! Efter bion så åkte vi till hotellet och sov som stockar!

Idag vaknade jag vid åtta tiden, väckte Daniel vid halv nio så fixade vi oss och gick ner och åt hotellfrukost, mums! Sen upp på rummet och tog det lugnt en stund. Vid elva så checkade vi ut och tog tunnelbanan mot universitet och gick på naturhistoriska och cosmonova. Mysigt att gå på museum! Efter de åkte vi in till stan och bestämde oss för att gå på bio igen och då såg vi på Due date. Den va helt okej, men inte superbra. Men lite skratt blev det väl.

Tog tåget hem mot enköping vid sex tiden och sprang hem för att inte missa gossip girl, haha.

Btw, i fredags blev det tjejkväll hos Frida medans killarna var hemma hos oss och firade Daniel. Blev musik, dricka, idol och skratt hos Frida, alltid lika mys.

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: