En regnig september dag

Har jobbat sen i torsdags som ni kunde läsa i ett tidigare inlägg. Det blev inge sola på torsdagen utan på fredagen istället och de blev heller inge friskis pass. Ingen som ville gå med mig, snyft! Va även förbi på banken och växlade pengar och så betalade Daniel av sitt lån. Skönt att bli av med de!

I fredags kväll jobbade jag, innan de solade vi som sagt. Va lugnt på jobbet så de gick bra. På lördagen klev jag upp tidigt och traskade iväg till jobbet. De gick bra där den dagen också. Efter jobbet så bjöd mamma på mat och så kollade vi på film ett tag. EFter de så kom Frida och Pillan förbi och så kollade vi på film och bara pratade. Skönt att inte göra något särskilt.

Igår kväll jobbade jag också. Började känna mig lite hängig på jobbet, men stannade kvar. Mitt i natten tills idag vaknade jag och hade ont i halsen (BLÄ!) Men gick till jobbet ändå. Där upptäckte jag att jag hade lite feber, så fick en panodil. Var kvar på jobbet till ett, då tjatade dom på mig att jag skulle gå hem så då gjorde jag de. Så nu sitter jag och bara tar de lugnt. Halsvärken har blivit bättre och tempen också - TACK SNÄLLA! Men blir väl säkert jätte förkyld imorgon eller något. Brukar börja med halsont.. Men men. That's life.

Har börjat packa nu iaf. Igår la jag fram de som jag vill ha med mig och nu har jag rensat bort lite och packat ner saker i väskan. Ska snart hoppa in i duschen och raka benen osv. så att man är fräsch när man kommer fram imorgon och kan bada på direkten, weeii! Efter att jag har duschat så kan man ju även packa ner necessären också.

Till arlanda vet jag inte riktigt hur vi ska ta oss än.. Skulle ha åkt med Madde och Fredric för dom skulle köra och parkera där, men Maddes syrra ringde idag och sa att hennes kille kunde göra dom inatt. Men om de får plats i bilen så åker vi nog med dom. Annars får jag och Daniel ta buss. Om ingen råkar att vara sugen på att skjutsa oss till arlanda vid tre tiden inatt?

Planet lyfter 06.30 imorgon. Så imorgon vid den här tiden är vi framme - LÄNGTAR!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Dansa arslé av dig

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 05. En sucker för musik ♥ / länka inlägget

   

Veckan

Måndag: Jobb 07.00 - 14.00. Tvättstuga, entourage maraton med Daniel.
Tisdag: LEDIG. Zumba 16.15 - 17.15, powerwalk med Madde, födelsedagsfika hos Andreas & Johanna.
Onsdag: LEDIG. Powerwalk med Pillan 10.45 - 11.30, kista med Madde?
Torsdag: Jobb 07.00 - 14.00, sola med Madde? Träna F&S, någon som vill med?
Fredag: Jobb 13.30 - 21.30
Lördag: Jobb 07.00 - 14.00
Söndag: Jobb 13.30 - 21.30


Spännande va?
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Längtar

Om en vecka ligger man där på playan i värme och sol och steker! Fy fan så skönt de ska bli. Ska bada, lära mig snorkla och bara njuta. Leka i vågor och ha SKIT roligt! Längtar tok mycket. Men nu är det som bara fem dagar kvar, och alla dom dagarn ska jag jobba. Så tiden borde gå ganska så snabbt faktiskt.

Det jobbigaste är att packa tycker jag, haha. Man vill ju få med sig massa fina saker och sköna saker så att man inte får klädångest där nere, haha. Typiskt mig! Någon som vill hjälpa mig att välja kläder så är det tacksamt! Vet dock inte när, men det löser sig. Tänk på saken.

En bild på den så kallade RÄKAN.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Let it shine

Ledig idag igen, weei!

Igår kom Madde hem till mig vid tre tiden, vid fyra tiden drog vi ner till sjukhuset och dansade zumba! Alltid lika roligt tycker jag. Synd bara att man missar de i två veckor nu, men men. Semester är helt okej också, så ska väl inte klaga, haha!

Efter de gick vi på en powerwalk i 45 minuter, kändes skönt. Efter det så åkte vi hem till varsitt hem. Jag duschade och fixade mig, sen gick Daniel och jag ner till amazing thai och åt buffé till middag, mums filibaba! Därefter gick vi hem till Andreas och Johanna för att fira Andreas. Hela gänget var nästan där så det var trevlig. Jag, Frida och Johanna höll oss mest i köket och hade tjejsnack, haha. Även Pillan joinade där. Alltid lika kul att träffa brudarna.

Gick hem vid tio tiden när sverige matchen var slut och så somnade vi på direkten (jag och Daniel alltså, om du inte förstod de) hehe.

Upp idag vid nio tiden (som vanligt!!) Har tittat på tv och glott runt på datorn lite. Vid kvart i elva så gick Pillan och jag på en powerwalk, superskönt att börja dagen med de. Synd bara att man har så dålig motivation och inte gör de varje dag, men men så länge man gör det någon gång så räcker väl de?

Ska fixa lite lunch till mig snart, men har inget hemma så det blir så tråkigt då. Får äta köttbullar och makaroner idag igen.. Eller potatisbullar, men det är ingen höjdare enligt mig. Sen ska jag duscha och fixa mig och efter jobbet ville Madde åka till kista så ska göra henne sällskap dit. Ska dock inte handla något! Hoppas jag, haha.

Jaja, dags att äta något.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Let's zumba

Ledig idag, men vaknade tidigt. Tråk tråk!

Har inte gjort något särskilt idag? Diskat, vikt tvätt och glott på tv ungefär. Just nu väntar jag på att Madde ska sluta jobba så ska vi träna zumba vid fyra, kulkul! Efter de var planerna att gå på ett friskis pass också, men Andreas fyller år så ska dit och fira honom och kolla på fotboll och friskis slutar kvart över sju så det blir lite tajt när man ska vara där halv åtta. Så får ta ett friskis pass senare i veckan istället. Kristina från jobbet ringde och frågade om jag ville jobba inatt också, men jag sa att jag inte orkade de. Men så ringde hon igen senare och frågade om jag ville jobba på torsdag dag istället och de kan jag väl göra. Hoppas på att Pillan vill byta pass med mig på fredag så att jag får jobba kväll då, annars får jag jobba tors, fre och lör dag och det tycker vi inte om. Jag tycker om att SOVA lite också! Men men, det visar sig vad hon vill.

Nej nu vet jag inte vad jag ska göra. Slå igång tvn och hoppas på att det är oprah kanske, haha.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Bye minin, hello sofiero

Sålde ju bilen i fredags, bye minin! Igår åkte vi och köpte en säng (fast vi får inte hämta den förräns efter egypten, så då har man något att se fram emot när man kommer hem också!) En 160cm bred säng blev det. Tok skön var den också, hihi. Den sängen vi har nu har jag haft en 2001 kanske? Så den är inte så skön att sova i längre. Båda två får ont i ryggen och så.

Här är godingen!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Va tycks?











K O M M E N T E R A (1)
publicerat i 04. Part-ey and so on / länka inlägget

   

I love to party

Yeah! I torsdags och fredags jobbade jag kväll. Efter jobbet på fredagen åkte jag och Madde ut till chefen där det var kräftskiva. Alla blev glada att se oss så det var roligt! På lördagen blev det jobb under dagen och på kvällen så kom Madde, Frida, Emelie, Katarina och Suzanne hit. Vi drack, sjöng, dansade, spelade ölspel och hade det roligt! Tänkte lägga upp ett par härliga bilder i nästa inlägg, för dom är för fina för att visas på facebook tror jag, haha!

I söndags vaknade jag tidigt. Väckte Daniel och så gick vi på en promenad till ica och handlade frukost. Fralla med ost och massa gott! Vid tolv kom Madde och hämtade mig så blev det jobb. Mycket på jobbet så var helt trött i benen efteråt.

Idag skulle jag ha vart ledig men de va en som var sjuk så klart man ställer upp + att jag behöver pengarna. Så slutade jobba klockan två. Gick förbi stan på vägen hem och köpte solskydd och en ny mascara. Nu väntar jag på att Daniel ska sluta jobba så vi kan äta middag, är så sugen på riktig mat. Åt fil till matlåda och det är inte som mat så är sugen på något att tugga!

Jaja, ska lägga in bilderna nu.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Avklippt

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i 06. Vackra människa! / länka inlägget

   

Day off

Ledig idag, sköönt! Men Daniel väckte mig imorse tjugo i sju och hade panik för att hans lins hade gått sönder i ögat. Så han ville att jag skulle kolla vart den andra delen av linsen var någon stans. Men lätt att kolla något sånt när man är nyvaken och inte vill bli alldeles för pigg för att man vill kunna somna om. Men han lyckades få ut delen själv så då gick jag och somnade om.

Vaknade vid nio tiden och tränade lite hemma. Hade inte sån träningsvärk som jag trodde att jag skulle ha!
Igår tränade jag nämnligen först zumba en timme efter jobbet med några usk-or och några sköterskor från jobbet, roligt roligt! Efter de blev det ett medelpass på friskis med Pillan, Johanna och Frida. Kul att träna med massa kompisar  tycker jag. Så lika bra att träna lite idag igen tänkte jag.

Vid ett ska jag vara hos frissan, får se hur jag ser ut efter de besöket. Vill förändra mig, men tänkte fråga frissan om råd. Efter de skulle kanske jag och Madde åka någonstans och shoppa, men det visar sig hur det blir med det. Behöver höstkläder!

Nu är det dags att äta lite frukost och därefter duscha av sig. Håret får vara flottigt (HATAR DET!) Men om jag ska färga utväxt så fäster de bättre om det är smutsigt. Så får lida i ett par timmar till..

Tjing!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget