Pump it up

Håller fortfarande tummarna!

Mysig dag med tjejerna i västerås. Blev hemfärd på direkten efter vårat uppdrag. Har diskat hemma och fixat lite. Nu blir det snart ett CORE-pass med Madde. Efter de blir det hem och äta mat, är superhungrig nu men vill inte få håll efter träningen, så bäst att äta efteråt.

Har även bokat tid hos Tottes hår på datorn nu. Tid på onsdag klockan ett. Klipp och färgning av utväxten. Vet att håret förmodligen kommer att blekas och slitas i egypten, men det är så slitet redan nu så lika bra att klippa så kan man vänta ett tag efter egypten och göra det igen.

Dags att fylla vattenflaskan och ta fram skorna så jag är redo när Madde dyker upp.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Håller tummarna

Toy story tre var helt okej faktiskt, blev lite skratt. Efter filmen åkte vi till Micke och Pillan och såg på seven, den var också helt okej. Men var så trött! Kom hem vid tolv tiden och somnade på direkten! Daniel kom hem vid två tiden full som fan. Men han somnade hyffsat snabbt som fan.

Lördagen blev det ju jobb. Det gick fint. Även igår var det jobb och det gick också fint. Efter jobbet åkte Daniel och jag till barkarby och gick på ikea i brist på annat att göra. Hittade en tavla som var superfin. Men lite väl dyr.. Så den får vänta ett tag. Finns den kvar efter semestern så får den följa med hem tror jag!

Idag är jag ledig, sköönt! Men vaknade ganska tidigt pga katten. Ska snart åka till västerås med Pillan och Johanna. Alla ska hålla tummarna åt Pillan idag! Berättar varför sen..

Jaja, dags att fixa det sista innan det är dags att åka. Är SÅÅ sugen på att handla också, men det blir nog inte så. Får åka på onsdag och göra det istället kanske, hehe.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Love the way you lie

Sämst på att uppdatera som vanligt, men har jobbat ganska mycket i veckan och då blir det så.

I helgen som var blev det film hos Micke och Pillan på fredagen och på lördagen blev det festa med tjejerna hos Frida och därefter en utgång med massa shottar, mums! Satsade på en dyngfylla och det blev det, nöjd tjej!
På söndagen gick jag upp tidigt och väckte Daniel som var bakis, så bestämde vi oss för att åka till solna för att titta på djurgården - göteborg. Tyvärr så förlorade götet, men men. Satt i klacken, härlig känsla när alla hejar på göteborg!

Bilen ligger/låg ute på blocket. Två st har tittat på den. En petig kille med sin farsa som tackade nej och en tant med sin gubbe som ville tänka på saken. Nu har Daniel tagit bort den från blocket, så vi får se om tanten vill ha den eller inte. Annars så behåller vi den tills i vår och lägger ut den igen.

I tisdags var jag, Madde, Pillan och Bella och tränade zumba på jobbet. De var riktigt roligt tyckte jag! Kul att få dansa lite. Så blir ett pass till på tisdag! Hoppas på att Madde kan byta jobbtid bara så hon kan följa med. Inge roligt att gå själv ju.

Annars så har jag bara jobbat ungefär. Idag har jag också jobbat och just nu sitter jag hemma och väntar på att klockan ska gå fortare. Ikväll blir det nämnligen bio med gänget. Daniel ska på firmafest så jag kör solo ikväll. Det blir toy story 3 i 3D på bio. Hoppas den är bra!

Imorgon blir det jobb från 07.00 - 21.30, spännande och på söndag blir det jobb mellan 07.00 - 14.00.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Snart så

Mindre än en månad kvar nu förresten, usch så jag längtar!



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 07. Jag mår bra av... / länka inlägget

   

Insane

I fredags gick vi till Johanna och Andreas och såg på karate kid, den va helt okej faktiskt. Kunde ha vart lite bättre handling, men de ska ju vara en film för barn också så. Efter filmen så satt vi allesammans vid Johannas nya dator och tog massa roliga bilder. Skrattade tills jag grät, de va roligt! Gick hem vid tolv tiden ungefär. Hemma så somnade vi som stockar.

Upp tidigt på lördagen och iväg till jobbet. Gick finfint att jobba och tiden gick ganska snabbt. Efter jobbet skyndade jag mig hem och fixade mig, sen tog jag tåget till stockholm. Var hur varmt som helst. Men de gick ganska bra och snabbt att ta sig fram till lidingö. Hos farmor så åt vi lite mat, snacks och tittade på sommarkrysset. Sen gick hon och la sig och jag kollade på en film.

Upp tidigt på söndagen, duschade och fixade mig. Pappa, Rebecca, Joel och Felicia kom fram vid åtta tiden. Åt lite frukost tillsammans och vid tio tiden åkte vi in mot djurgården. Gick på aquaria först och sen in på grönan. Första karusellen vi åkte var insane. Sen åkte vi massa karuseller. Mysigt att träffa dom igen, var som sagt var ett tag sen sist. Vi va på grönan till fem tiden ungefär, sen hem till farmor där de bjöds på mat och kaka. Sen vid åtta tiden tog jag tåget hem till enköping.

Idag har jag jobbat, har gått fint!

Just nu tittar jag på tv och Daniel sover. Klockan sju har vi tvättstugan, boring!
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Touch

 

En sån fin har jag, 8 gb minne. Så nu ska man komma på vad man vill ha för musik på bara.
Kom GÄÄRNA med tips så får vi se fall jag lyckas fylla den med 2000 låtar, hehe.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Lovley

 

Sonisphere var underbart, vädret var mindre underbart. Regn från 13-20 ungefär och inte lite regn heller. Men det gör inget. Skorna började läcka vid fem-sex tiden ungefär. Strumporna var lika bruna som skorna var och skorna blev värre än vad man ser på bilden. Förutom vädret och all lera som kom fram så var allting superbra! Banden som spelade var:

* Warrior soul
* Imperial state electric
* Anthrax
* Hammerfall
* Slayer
* Iggy and the stooges
* Alice Cooper
* Mötley Crue
* Iron Maiden


Snyggingen Nikki Sixx från Mötley crue, mums!

Annars då. Har shoppat en massa, b.la. en IPOD TOUCH. Daniel har också köpt sig en så vi har pysslat med dom de senaste dagarna, riktigt roligt. Har även jobbat en del, eller iaf lite. Mindre än vad jag brukar, men men. Vädret har inte vart det bästa, förutom idag, riktigt varmt ute så det har vart plågsamt att jobba. Jobbar imorgon också, på söndag har jag tagit ledigt och då blir det stockholm för att träffa pappa, Rebecca, Joel och Felicia. Ska bli roligt. Har inte träffat Joel och Felicia sen i mars tror jag och det är ju ett tag sen.

Ikväll blir det eventuellt filmtittande hos Johanna och Andreas, Johanna skulle höra av sig senare. Annars vet jag inte vad som händer, blir väl bara hemma.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Göteborg, överraskningar, regn, jobb och utgångar!

Ja, jag vet. Jag är sämst på att uppdatera, men har jobbat ganska så mycket och när jag inte har jobbat så har jag haft annat för mig, sådeså! Dagarna efter att jag skrev det senaste inlägget så jobbade jag. På fredagen den 23 juli hade jag namnsdag för då var det Emmadagen. Efter jobbet den dagen så skyndade jag mig hem och packade det sista, sen bar det av mot coop och systemet med Madde och Frida, sen vidare mot GÖTEBOOORG!

Vägen dit gick helt okej, stannade i Laxå och käkade lite och sen hade vi race med en par grabbar, men vi lät dom vinna tillslut för dom skulle säkert bara ha fortsatt att försöka åka om annars, haha! Sen var vi väl framme hos min morbor där vi skulle sova runt tio tiden ungefär. Då var det bara att fixa sig, svepa någon barcardi och sen bege sig in mot AVENYN! Där var vi lite vilsna bland allt folk, var knökfullt av folk överallt. Men vi gick in på ett ställe som hette Valder tror jag. Köpte en drink var och drack upp den, sen gick vi för dom spelade så dålig musik. Gick då till ett ställe som Frida sa va superbra förra sommaren, men dom höll på att renovera så då lånade vi toaletten bara och gick vidare. Hittade en pekskärm med sidan: göteborg.se på. Där kunde man söka efter uteställen, men vi lyckades inge bra. Men dåå, då ringde Frida till sin killkompis som bor i varberg så rekomenderade han ett ställe som låg en bit bort som hette Trädgårn. Så vi chansade på att det var bra och gick dit, och de va suupernice! Ett minus dock.. Alla killar. Usch så dom håller på. Men om man va singel och ville ligga, då hade det gått fort att hitta någon kan man säga. Där dansade vi till tre-halv fyra tiden någon gång, då bestämde vi oss för att åka hemåt. Hann med allting som skulle ta oss hemåt, så det gick finfint!

Upp tidigt på lördagen, eller a runt nio tiden. Fixade oss och åkte till liseberg, wiho! Åkte massa karuseller och hade det roligt. Efter de hem till morbror och tog det lugnt, sen in till avenyn igen och käka. Även Leijon följde med och åt, trevlans värre!

Söndagen gick vi upp vid tio och åkte hem genom ett regnigt sverige.

När vi kom hem visste vi inte vad vi skulle göra för allas pojkvänner va ute på Andreas landställe. Så jag bjöd över tjejerna hit så vi kunde dricka lite och snacka skit. Men då kom Johanna på att vi kunde åka dit. Så jag, Frida, Katarina och Johanna drog en roadtrip till väddö och överraskade killarna. Då blev det nattbad och lite annat smått och gott, haha!

Upp tidigt på måndagen så åkte vi tjejer hem. Johannas mamma skulle ha bilen och jag skulle jobba. Jobbade kväll måndag, dag tisdag och onsdag. Efter jobbet på onsdagen så gick jag, Daniel, Frida, Kim, Pillan och Anders ut och åt på star lounge och sen gick vi på terassen. Jag, Pillan, Anders och även Andreas som kom ner senare stannade till stängdags och hade det superroligt!

På torsdagen blev det västerås för mig och Daniel så upp tidigt igen och iväg med bilen, den skulle nämnligen in på service. Så när den var inne så tog vi bussen in till stan och shoppade lite istället och sen tog vi bussen hem för den skulle vi bli mer fixad på fredagen.

På fredagen blev det jobb på dagen igen. Efter jobbet så var det bara att fixa sig och sen hem till Pillan och dricka med henne och Frida. Blev även lite skönsång på Lips, sen en sväng ner i ruskvädret till joar som sög arsle! Inget dansgolv öppet och lite folk. Sen när man frågar när dom ska öppna dansgolvet så säger dom: När de kommer mer folk. Jaha? Om det inte kommer mer folk då? Vi gick ner endast för att vi ville dansa, så har dom inget dansgolv öppet.. STORT SKÄMT! Så vi gick hem istället och sov.

Upp i hyffsad tid på lördagen och tog det lugnt, sen iväg till jobbet och jobba kväll med Pillan.

Upp ganska tidigt igår och så åkte jag och Daniel till hälla för att handla en sladd som man kan ha mellan datorn och tvn, men så har Daniel kollat på fel dator, så det blev fel sladd, suck!! Efter de så jobbade jag kväll. Sen efter jobbet så såg vi på Gran Torino, riktigt bra film!

Upp tidigt idag och jobba, tråk tråk! Som tur är har det vart dåligt väder, då gör det inget att man jobbar. När Daniel kommer hem ska vi laga mat, tvätta och städa, tråk tråk!

Imorgon är jag ledig iaf, SKÖNT!

Nu fick ni lite att läsa, haha.



K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget