Frågan är varför

K O M M E N T E R A (1)
publicerat i 06. Vackra människa! / länka inlägget

   

Toppar










Dom två t-shirtsen är från hm bägge två.
Ena linnet på den andra bilden är från hm och de andra från bikbok, har även ett med beiga ränder från bikbok.
Linnerna längst ner är båda från hm.

Älskar såna stora linnen på sommaren med ett par shorts, finfint är de!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 02. Ytligheter & andra ting / länka inlägget

   

Spelkväll

Ikväll har jag och Daniel vart hos Micke och Pillan, har spelat spel där. Gick sådär för mig, men jag lät dom andra vinna så att dom inte skulle bli uttråkade och sura (haha). Svensk musik handlade spelet om, riktigt roligt tycker jag. Lite svårt bara. Men de är bara roligt så att de inte går så fort att spela klart de.

Just nu sitter jag och tittar på någon film på sexan, verkar sådär. Men de finns inget annat att glo på. Tråktråk!

Just ja, skulle lägga in ett inlägg med mina kläder också. Ska bara fixa in dom på datorn, inlägget kommer snart.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Börjar smålängta




K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 05. En sucker för musik ♥ / länka inlägget

   

Lampan blinkar

Igår blev det koffsan med Pillan, härligt härligt! Solen stekte och vattnet svalkade. Va där ute i ca två och en halv timme. Hemma så fixade jag mig lite och sen blev det en tripp till kista med Frida. Vart något strul med bilen när vi precis var framme. Den visade att lufttrycket hade sjunkit i ett av däcken. Men när vi var på väg hem sen så fixade vi de men lampan fortsatte att lysa. Superskumt! Men den gick bra och så, så vi tog oss hem.

I kista blev det lite shoppande. Köpte ett par linnen och t-shirts, går alltid hem nu på sommaren. Kan lägga in ett inlägg med alla fina sen, hihi.

Idag är det mulet ute, men jag såg lite blå himmel längre bort. Men vet inte vad jag ska göra idag. Vika in tvätt kanske som jag inte hann med igår. Kanske sola en sväng med Pillan om de kommer fram någon sol, vilket jag hoppas på!

Tjing
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Sommar och sol

Yesbox! Äntligen känns det att de är sommar och de gillar vi mycket! Eller iaf jag, hehe.

Ett tag sen jag skrev nu. Har hunnit vara midsommar. Men jag jobbade så de hände inget särskilt då.

Just nu är jag ledig och är ledig ända tills på lördag, de gör ju inget. Superfint väder ute, var de igår också så då va jag och Pillan i bresse och solade. Idag ska vi också dit tror jag, men de blir inte förräns vid elva tiden ungefär. Men jag har vart vaken sen klockan sju och håller på i tvättstugan. Tråktråk! Hade hellre sovit, men de fanns ingen tvätttid förräns på torsdag annars och så länge vill jag inte vänta. Vill ha rena kläder ju, hihi.

I helgen är de gatufestivalen, ska bli skoj. På torsdag är det gratis och då ska jag, Pillan och Daniel ner iaf. Någon mer som ska det? De blir nog även en sväng till hamnfestivalen på torsdagen också för där är de också gratis då.
På fredag och lördag blir det gatufestivalen. Dock blir de lite lugnare för mig på fredagen för jag jobbar ju på lördag, men sen på lördag blir det fest. Pillan och jag var och storhandlade på systemet igår! Usch va dyrt de blev, men förhoppningsvis blir det gott sen när vi fixar våra drinkar.

Ska nog ta bort mitt gamla nagellack nu, de börjar se förjävligt ut. Sen ska jag duscha av mig lite tror jag!

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Ett två tre

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 05. En sucker för musik ♥ / länka inlägget

   

Alone in the dark

Igår blev det tjejmys hemma hos mig med Frida, Pillan och Johanna. Vi möttes på stan kvart över sju och hyrde den andra twiiligt filmen eller hur den nu stavas och så handlade vi lite snask och gick hem till mig. Supermys!

När tjejerna hade dragit hem så läste jag ett par kapitel ur Elsas mode, gillar verkligen boken. Ska nog lägga mig tidigt ikväll och läsa mera!

Idag gick jag upp kvart över sex och traskade iväg till jobbet. Har vart en lugn dag på jobbet. Alla har tittat på KRONPRINSESSANS stora dag och Daniels då, haha. Efter jobbet så hämtade Daniel mig och så fick jag kolla på vigseln. Ville ju se klänningen och buketten. Helt okej såg de ut iaf! Men Daniel såg nervös ut och började gråta lite, sött! Efteråt när dom åkte runt i stockholm så somnade jag i soffan, de blev lite långtråkigt. Vid halv sex vaknade jag och även Daniel så lagade vi mat och sen åkte vi ut på en sväng med bilen.

Just nu sitter jag ensam hemma. Daniel gick över till Micke nyss för att titta på de där JÄVLA vm som är så tråkigt! Men ska väl inte klaga, nu får jag titta på vad jag vill på tv, men då går de självklart inget bra på tv. Men funderar på att lägga mig tidigt som sagt och läsa lite. Men ska smaska i mig lite chips, dipp, cola och godis först!

That's it.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Thunder

Ja, vad ska man säga. Regnet öser ner och de åskar som fan.

"Det är en regnig sommar vi har" som dom säger i Ronja Rövardotter.

Tur att man inte MÅSTE gå ut idag då, haha. Men det hade ju hellre kunnat få vara sol så man hade kunnat sola och bli brun och fin. Och åskat kunde de ha gjort senare ikväll så man bara kan mysa ner sig i soffan med något gott att äta, men nej nej. De passade på att komma nu.

Sitter och slö kollar på tyskland - serbien, inte så roligt. Så ska nog bädda sängen och plocka undan lite kläder nu, eventuellt dammsuga också, men det är så tråkigt så vi får se hur de blir med det.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Anpassat efter vädret

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 05. En sucker för musik ♥ / länka inlägget

   

Power

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 06. Vackra människa! / länka inlägget

   

Waka waka

Har vart ledig sen i onsdags nu, men imorgon blir det jobb igen. Inge sugen på att gå upp vid sex, men men. Pengar pengar! Har inte gjort så mycket dom här dagarna, har sovit toklänge varenda dag. Måste vara pga att jag har jobbat natt. Men skönt att få sova ut också. Idag var de inge bra väder ändå så då gör det inte allt för mycket. Igår satt jag på balkongen ett tag i solen. När Daniel kom hem så åkte vi ner till Rolands och åt mat, smakade gott denna gång! Efter de åkte vi ut till bresse och kände på vattnet. Var ganska kallt! Åt även en glass där ute och kollade på dom nybyggda husen. Vi firade ju fyra år tillsammans igår, myspys!

När vi kom hem så skulle Daniel självklart kolla på vm. Så då gick jag ut på en timmes promenad i de fina vädret.
Annars har jag inte gjort allt för mycket. I onsdags solade jag och Pillan i två timmar nere i klosterparken också, sen kom molnen och förstörde allting.

Idag vet jag inte vad som händer. Har ätit frukost nu och bara tagit de lugnt. Ska väl duscha och fixa mig snart, sen får vi väl se. Ska försöka komma iväg till återbruket med mammas gamla soffa och slänga den åt henne, men så blir det bara om Daniel slutar tidigare. Daniel ska väl kolla på vm idag, tråk tråk. Okej om de är slutspel och sånt, men nu är det inte särskilt spännande måste jag säga..

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Alors on danse











K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 06. Vackra människa! / länka inlägget

   

Natteravn

Just nu sitter jag hemma och poppar musik i min ensamhet. Imorse när jag slutade jobba så hämtade Daniel mig och så fick jag skjuts hem, mycket snällt. När jag kom hem så tänkte jag somna i soffan med tvn på för det brukar vara lättast. Men det flög en massa fiskmåsar utanför som störde så jag gick och sov i sängen istället och vaknade vid klockan ett. Hade kunnat sova längre men får panik om man sover bort hela dagen.

Har inte gjort någon större nytta hemma.. Har vikt in tvätt och duschat ungefär, hehe. Ska börja med maten nu snart tänkte jag så att den är klar när Daniel kommer hem eftersom att han har korpen match så måste han äta på direkten när han kommer hem typ.

Sen funderar jag på fall jag ska ner och kolla på matchen eller fall jag ska stanna hemma och försöka sova en stund till. Jobbar ju inatt igen. Då ska jag få ta massa blodprover.. Usch jag är så dålig på de, men man kan ju hoppas på att jag blir expert på de inatt då, haha.

Nu ska jag göra ett inlägg med bilder från i fredags, tjing.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Smile baby



Supersnygg vimmelbild från i fredags på joar.
Kul att man bara ser "lite" sliten ut, hehe.  

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 06. Vackra människa! / länka inlägget

   

Shake shake shake

Yesbox. I onsdags så åkte vi och handlade soffa. Först åkte vi till barkarby där de skulle finnas fyra st på lagret. Men självklart när vi kommer dit så finns det bara en.. Suck. Men vi köpte den och klädsel till den och en till soffa, sen åkte vi till uppsala och hämtade den andra soffan som vi kunde boka från barkarby. Superfina och sköna soffor. Dock är klädseln vit men så får de vara tills vidare. De va de billigaste! Men de är fint med vita, men de kommer nog att bli skitigt VÄLDIGT fort, tråkigt men sant.

I torsdags åkte jag och Madde till hälla och gick på ikea, handlade filtar och kuddar till soffan som Daniel inte orkade handla på onsdagen. Efter de jobbade vi, kuljul.

I fredags jobbade jag också. Efter jobbet blev de en snabb sväng på stan och sen hem och fixa sig. Daniel hade bjudit över grabbarna så dom satt och kollade på vm. Vid femtiden skjutsade han mig och Madde till Frida där vi skulle ha tjejparty, yeeeej! Först va de bara vi tre (jag, Madde och Frida). Vi beställde flottpizzor från torino och drack rosa pantern, mums. Sen kom Sandra, Melinda (?), Sara, Johanna och Katarina dit. Hade superroligt! Singstar och så. Vid elva tog vi en taxi ner på stan till joar där de inte var några människor alls till att börja med. Men vi dansade loss ändå! Skönt att få dansa lite, var ju en månad sen sist ju.. Dock så spelades inte så bra musik på slutet så då tröttna man lite. Gick hem vid halv tre tiden och möttes av en trött Daniel.

I lördags vaknade jag tidigt och väckte Daniel. Sen lyckades jag få ut honom på en powerwalk och efter de blev de jobb på kvällen.

I söndags jobbade jag också. Efter de så duschade jag och så åkte vi och storhandlade. På kvällen kom Frida, Kim, Micke och Pillan förbi så beställde vi mat och satt och pratade skit typ. Mysigt att inte göra allt för mycket utan bara att umgås, tycker jag iaf! Senare när tyskland matchen började så följde jag med Micke och Pillan hem så kollade vi på en film med massa klipp från tv4, de va roligt! Traskade hem vid elva tiden ungefär och somnade som en stock!

Vaknade av telefonen idag. Mamma ringde och frågade om jag skulle med ner på stan, sa nej först och försökte somna om. Men så ringde telefonen igen - dolt nummer, dvs. jobbet. Hon frågade fall jag kunde jobba inatt och natten efter de. Så då bestämde jag mig för att göra de, hehe. Så gick med ner på stan med mamma för att jag inte kunde somna om. Sen gick jag ut på en powerwalk/joggingtur i en timme, superskönt! Sen hem, duscha, laga mat, powernap och så hit till jobbet där jag sitter nu och fördriver tiden. De är superljust ute och har vart de sen halv fyra ungefär. Mina ögon är supertrötta och torra. Men bara två timmar kvar! Hoppas på att dagspersonalen dyker upp tidigt så man får gå hem tidigt. Men först är de temp och tryck som gäller, en timme kvar ungefär tills de ska ske.

K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 01. Min vardag / I brist på annat / länka inlägget

   

Kivik

Nu har vi flyttat, inte så långt men vi har flyttat. Flyttade förra tisdagen. Andreas hjälpte oss att bära det tyngsta så vi bjöd på mat. I onsdags flyttade vi de sista och började städa i den andra lägenheten, TRÅK TRÅK. Jag var även och klippte mig. Gav frisören fria händer i vilken färg de skulle bli på håret. Det blev mörkbrunt/rött med några ljusare slingor i. Tror att de ser okej ut, har inte riktigt hunnit titta mig i spegeln ordentligt och pyssla med håret. Men får väl försöka ta mig tid och göra de. I torsdags städade vi det sista och lämnade in nycklarna! Vid tolv tiden åkte vi mot Lidingö och hem till farmor. Hon bjöd på middag, mysmys. Efter ett tag kom även pappa, Liam och Rebecca dit. Kul att träffa pappsens nya tjej! Hon verkar trevlig. Synd att man inte träffar dom så ofta bara.. Men men. Vid sex tiden kom Patric (fasters man) och så åkte vi och hämtade faster och begav oss mot ropsten för att ta tunnelbanan mot stadion. Plankade för första gången i mitt liv!! Haha.

Konserten var hur bra som helst måste jag säga! Till förband var det hardcore superstars och dom är väldans bra och själva AC/DC var superbra! Köpte mig en vit t-shirt där de står AC/DC. Finfint! De var fullsatt på konserten. Lyckades även få en bild på mig, sångaren och trummisen i hardcore, fint de.




Efter konserten tog vi en promenad tillbaka till Lidingö och sov hos farmor och farfar. Vaknade tidigt på fredagen för att pappa och dom skulle åka hem då. Vid tio tiden åkte Daniel och jag in till stan och shoppade lite. Eller handlade bara saker som jag skulle ha; basic linnen och bikinis + ett par shorts. Åkte hem vid ett tiden efter att vi ätit lunchbuffé på pizza hut, mums. Hemma så fixade vi lite i lägenheten och så. Sen vid sex tiden traskade vi hem till Kim där dom hade haft studenfirande för hans syrra, men när hon hade åkt vidare på fest så kom vi. Kim, Frida, Anders, Andreas och Jocke var redan där. Sen kom även Emil och Katarina en snabbis. Hade supertrevligt! Satt och pratade en massa och drack lite, mysmys! Vid tolv tiden traskade jag, Daniel, Anders, Andreas och Jocke vidare ner på stan till torggrillen. Vi handlade en kebab med pommes, mums mums. Träffade på Pillan och Micke som skulle ner på joar, men när vi var på väg ner till joar för att kolla hur mycket folk det var så mötte vi dom på vägen, så vi tog sällskap hem istället.

På lördagen blev det jobb på kvällen för mig, gick finfint. Jobbade med Madde så, haha. Efter de blev det hemgång. Tänkte kolla på en film med Daniel men kanalerna ville inte fungera och vi hade ingen kontroll till boxern så kunde inte kolla på film på videon heller, knas knas. Så somnade tidigt istället, skönt de också.

I söndags jobbade jag också. Efter jobbet blev det först en promenad med Madde i solen, sen en timme i solen på balkongen och på kvällen blev det brännboll med gänget. Dock så var det ena laget så tråkigt att dom brände ut sig själva så att dom skulle vinna, tråkmånsar! Då blev man lite besviken, va fan man kan väl spela färdigt och ha roligt, de är ju bara på skoj! Men men. Sen hem och sova för på måndagen blev det jobb igen tidigt. På kvällen hade vi tvättstugan och tog det bara lugnt.

Igår jobbade jag igen, tidigt. Efter jobbet handlade jag och Daniel lite och sen tittade jag på deras korpenmatch. Efter den så gick vi över med vår soffa till mamma, hon får köpa den för en billig penning så slipper vi slänga den. Och idag ska vi och handla ny soffa! Hoppas hoppas hoppas att den finns kvar bara. De står på internet att dom har fyra st på lager. Så får hoppas på att det är så. Annars är vi sofflösa. Sitter på en ihopfällbar stol nu, inte så roligt.

Har även städat lägenheten idag och diskat, duktigt va? Ska borsta håret snart och fixa mig lite.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i 04. Part-ey and so on / länka inlägget