Hysén 3 månader

Grattis vår lilla älskling på 3 månaders dagen! Hihi.
Tyvärr så fick han ingen present, taskigt va? Vi skulle köpa, men glömde helt bort tiden och satte oss på max och käkade och sen när vi skulle till djuraffären så var de stängt.. Jaja, tur att han inte vet vilken dag de var då. Kanske får fira honom idag istället! De var igår den 15 som han blev 3 månader.
Ja igår så åkte vi till erikslund när Daniel slutat jobba för datorbatteriet verkar börja strejka. Men när vi kommer till MediaMarkt så säger dom att de är bäst att beställa från internet så de har vi gjort nu istället. Sen var vi på IKEA också och tittade lite, köpte två små bord att ha vid sofforna. Medans vi var borta så var Hysén hos sin farmor. Där råkade han bajsa på balkongen, hoppsan! Han som nästintill vart rumsren hemma, men när han kommer bort så är de lite svårare än så länge. Fast som sagt, han var ändå på balkongen så han tyckte väl att de var som utomhus kanske?
På vägen hem så åkte vi förbi Johan och Jessica samt hundarna. Sa hej då till Milou som ska tas bort idag.. Fina fina hunden! Men han får de mycket bättre. Hälsade även på lilla Rosie som fick åka med i bilen hem till oss sen! Hysén och hon är värsta kärleksparet, så söta så.
Men nu gnäller hunden och vill ut och kissa, så dags för rastning! Sen blir det sova i någon timme innan vi ska ut och kissa innan maten. Mys!
Ikväll vetetusan vad som händer? Någon ide?

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: