Lovley

 

Sonisphere var underbart, vädret var mindre underbart. Regn från 13-20 ungefär och inte lite regn heller. Men det gör inget. Skorna började läcka vid fem-sex tiden ungefär. Strumporna var lika bruna som skorna var och skorna blev värre än vad man ser på bilden. Förutom vädret och all lera som kom fram så var allting superbra! Banden som spelade var:

* Warrior soul
* Imperial state electric
* Anthrax
* Hammerfall
* Slayer
* Iggy and the stooges
* Alice Cooper
* Mötley Crue
* Iron Maiden


Snyggingen Nikki Sixx från Mötley crue, mums!

Annars då. Har shoppat en massa, b.la. en IPOD TOUCH. Daniel har också köpt sig en så vi har pysslat med dom de senaste dagarna, riktigt roligt. Har även jobbat en del, eller iaf lite. Mindre än vad jag brukar, men men. Vädret har inte vart det bästa, förutom idag, riktigt varmt ute så det har vart plågsamt att jobba. Jobbar imorgon också, på söndag har jag tagit ledigt och då blir det stockholm för att träffa pappa, Rebecca, Joel och Felicia. Ska bli roligt. Har inte träffat Joel och Felicia sen i mars tror jag och det är ju ett tag sen.

Ikväll blir det eventuellt filmtittande hos Johanna och Andreas, Johanna skulle höra av sig senare. Annars vet jag inte vad som händer, blir väl bara hemma.

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: